Bios Güncelleme
- N2O
- Megabyte2

Bios Güncelleme
Arkadaslar Biosumu güncellemek istiyorum sürümü çok eski Pc bilgilerim sunlar:
Anakart Adı Gigabyte GA-6VXE7+
BIOS Türü Award Modular
Award BIOS Türü Award Modular BIOS v4.51PG
Award BIOS iletisi GA-6VXE7+ F2
arkadaslar herseyden önce söyliyim Disket sürücüm yok ve daha önce hiç güncellemedim BIOS umu nasıl olacak bu is? Güncel BIOS u nereden indiririm nasıl yüklerim? Gerekli bilgi varsa bildirin yazarım hemen.
Anakart Adı Gigabyte GA-6VXE7+
BIOS Türü Award Modular
Award BIOS Türü Award Modular BIOS v4.51PG
Award BIOS iletisi GA-6VXE7+ F2
arkadaslar herseyden önce söyliyim Disket sürücüm yok ve daha önce hiç güncellemedim BIOS umu nasıl olacak bu is? Güncel BIOS u nereden indiririm nasıl yüklerim? Gerekli bilgi varsa bildirin yazarım hemen.
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Gigabyte BİOS Writer(Yazıcı)
Kardesim en basitinden kendi programı var
intrenetten direk tarıyor ve senin önüne seçenek sunuyor sen anakart ve bios modelini doru gir yeter ki
o sırada xp üzerinde firewall ve sistemi yorucu yazılımlar çalısıtrma sadece o yazılımı çalısıtr
Ben bu sekilde update edioyrum biosları
Download
Rar Pass:www.sordum.net
Kardesim en basitinden kendi programı var
intrenetten direk tarıyor ve senin önüne seçenek sunuyor sen anakart ve bios modelini doru gir yeter ki
o sırada xp üzerinde firewall ve sistemi yorucu yazılımlar çalısıtrma sadece o yazılımı çalısıtr
Ben bu sekilde update edioyrum biosları
Download
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/71346363/Bios_Update.rar.html- mayhemious
- Kilobyte4

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
-
ibanez
- Byte3

Asus anakartının bir cd si olacak orada asusupdate programı var, onunla internetten update yapabilirsin. Ben bir kere yaptım. Eger elinde cd in yoksa bosver, çünkü modeli çok önemli. Örnegi yukarıda mevcut zaten.
Bios güncelleme genelde yeni donanımların tanınmaması nedeniyle yapılıyor.Mesela yeni bir harddisk aldın ama boyutunu tam göremiyorsan en son çare bios güncelleme. Riskli bir is oldugu için zorunlu kalmadıkça bios güncelleme yapılması tavsiye edilmiyor. Yani Xp gibi aa güncelleme çıkmıs update yapayım dememeli, hele sorunsuz çalısan bir sistemin varsa hiç geregi yok.
Bios güncelleme genelde yeni donanımların tanınmaması nedeniyle yapılıyor.Mesela yeni bir harddisk aldın ama boyutunu tam göremiyorsan en son çare bios güncelleme. Riskli bir is oldugu için zorunlu kalmadıkça bios güncelleme yapılması tavsiye edilmiyor. Yani Xp gibi aa güncelleme çıkmıs update yapayım dememeli, hele sorunsuz çalısan bir sistemin varsa hiç geregi yok.