3 internet bağlantısı oluştu silemiyorum
- ccasper
- Byte4
3 internet bağlantısı oluştu silemiyorum
Bilgisayarıma bir program yüklerken bir sorun oldu ve 3 internet baglantısı olustu ve sürekli masa üstünde bulunuyor silemiyorum. internet açılıs sayfam ve bilgisayarımın masa üstü de aynı sekilde. Masa üstünde dowload protection software now yazısını içeren masaüstü resmi var ve tıklayınca o siteye baglanıyor. aynı zamanda error cleaner ve spywre diye iki baglantı daha var. unlockerlada silemiyorum hiçbirini. ne yapmalıyım. yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler.
- dnzbzkn
- Megabyte2
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
hayir guvenli moddan arkadasin kasti bilgisayari yeniden baslatiyoruz surekli F8 tusuna basiyoruz onumuze secenekler geliyor oradan en ustteki guvenli kipte baslat denen yere gelip enter tusuna basiyoruz bilgisayarimiz tekrar aciliyor burada antivirus programi ile taratma yapiyoruz. arkasindan c harddiskine sag tiklayip ozellikler diyoruz orada disk temizleme diye bir sekme var ona basiyoruz biraz bekledikten sonra karsimiza yeni bir yer geliyor oradan basinda kutucuklar bos olanlarin uzerine tiklilyoruz ve hepsini isaretledikten sonra tamm diyoruz ve tum gecmis dosyalari siliyoruz arkasindan internet explorer sag tikliyoruz ozellikler diyoruz orada sil yazan her sekmeye tikliyoruz ve siliyoruz arkasindan ust taraftaki sekmelerde guvenlik sekmesi vardir oraya tikliyoruz her siomgenin uzerine birer kez tiklayip varsayilani yukle diye bir sekme olmasi lazim asagi tarafta ona tikliyoruz arkasindan en sondaki gelismis sekmesine gidiyoruz. orada da varsayilani yukle sekmesi olmasi lazim onada tikliyoruz ve tamam deeyip kapatiyoruz arkasindan temp ve prefetch dosyasinin icerisindeki tum dosyalari temizliyoruz ve antivirus taramaasi bittikten sonra bilgisayari yeniden baslatiyoruz. arkasindan o kisayollarin uzerine gelip sag tuiklayip sil diyoruz. arkaplanda olan icinse masaustunde sag tiklayip ozellikler diyoruz ust taraftaki masaustu sekmesine tiklayip masaustu arka plani olarak bos seciyoruz ve kapatiyoruz. sorununuzun hallolmasi gerekir eger iyi bir antivirus programi kullaniyorsaniz. yoksa bizler burdayiz sorununuz halloluncaya kadar yardimci oluruz.
saygilarimla
saygilarimla
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: