3 internet bağlantısı oluştu silemiyorum

PC güvenliği konusundaki bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

3 internet bağlantısı oluştu silemiyorum

Mesaj gönderen ccasper »

Bilgisayarıma bir program yüklerken bir sorun oldu ve 3 internet baglantısı olustu ve sürekli masa üstünde bulunuyor silemiyorum. internet açılıs sayfam ve bilgisayarımın masa üstü de aynı sekilde. Masa üstünde dowload protection software now yazısını içeren masaüstü resmi var ve tıklayınca o siteye baglanıyor. aynı zamanda error cleaner ve spywre diye iki baglantı daha var. unlockerlada silemiyorum hiçbirini. ne yapmalıyım. yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
dnzbzkn
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen dnzbzkn »

buna benzer bi sronla bende karsılasmıstım.masaüstüne sölediklerin gibi baglantılar cıktı.antivirüslerler silmeye calıstım.güvenli modda derin bi temizlik yaptıktan sora kurtulmustum.ama aynı sorunmu bilemem.bi dene istersen güvernli modda full tarat pc yi.
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ccasper »

Guvenlı moddan kastımız pc de yuklu olan herhangı bır antı vırus programı sanırım degıl mı ?
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

hayir guvenli moddan arkadasin kasti bilgisayari yeniden baslatiyoruz surekli F8 tusuna basiyoruz onumuze secenekler geliyor oradan en ustteki guvenli kipte baslat denen yere gelip enter tusuna basiyoruz bilgisayarimiz tekrar aciliyor burada antivirus programi ile taratma yapiyoruz. arkasindan c harddiskine sag tiklayip ozellikler diyoruz orada disk temizleme diye bir sekme var ona basiyoruz biraz bekledikten sonra karsimiza yeni bir yer geliyor oradan basinda kutucuklar bos olanlarin uzerine tiklilyoruz ve hepsini isaretledikten sonra tamm diyoruz ve tum gecmis dosyalari siliyoruz arkasindan internet explorer sag tikliyoruz ozellikler diyoruz orada sil yazan her sekmeye tikliyoruz ve siliyoruz arkasindan ust taraftaki sekmelerde guvenlik sekmesi vardir oraya tikliyoruz her siomgenin uzerine birer kez tiklayip varsayilani yukle diye bir sekme olmasi lazim asagi tarafta ona tikliyoruz arkasindan en sondaki gelismis sekmesine gidiyoruz. orada da varsayilani yukle sekmesi olmasi lazim onada tikliyoruz ve tamam deeyip kapatiyoruz arkasindan temp ve prefetch dosyasinin icerisindeki tum dosyalari temizliyoruz ve antivirus taramaasi bittikten sonra bilgisayari yeniden baslatiyoruz. arkasindan o kisayollarin uzerine gelip sag tuiklayip sil diyoruz. arkaplanda olan icinse masaustunde sag tiklayip ozellikler diyoruz ust taraftaki masaustu sekmesine tiklayip masaustu arka plani olarak bos seciyoruz ve kapatiyoruz. sorununuzun hallolmasi gerekir eger iyi bir antivirus programi kullaniyorsaniz. yoksa bizler burdayiz sorununuz halloluncaya kadar yardimci oluruz.

saygilarimla
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ccasper »

En kısa zamanda sızlerı son gelısmelerden haberdar ederım su an esimin bilgisayarındaki sorun ile ugrasıyorum ınsalllah duzelır.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

probleminizi en kisa yoldan format atmadan kurtulmaniza yardimci olmak icin burdayiz sizler sayesinde bizlerde yeni bilgiler ogreniyoruz
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ccasper »

Cok tesekkur ederız gercekten format atmadaqn sorun hal oldu.
burak_dalkir elllerınız deret gormesın tekrar tesekkurler.