Torrenturk Davetiyesi

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
kerata
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen kerata »

velociraptor yazdı:siteye üyeyim bes para etmez bence , haala torent kullanan varmi =? ya ben kullanmasini bilmiyorum yada milet downloadlarinda iskence cekmeye bayiliyor , hayatimda 5 defa torentlerden birsey indirmeye kalktim 10 dk sonra vazgectim , birsey indirecegimi de hic sanmiyorum
katılmamak elde deyil bespara etmez çok yavas aktarım var
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen jackPot »

ben bu torrent isinden bisey anlamadim walla. ben almanyadayim, baglantim 6000lik. indirim hizim iyi bayaa. istanbul`daki arkadasimin baglantisi 1024, ki bunu 4 kisiyle paylasiyo. ben 20, max 30 la indirirken o 300le filan indirio. nasi is anlamadim walla. ayarlar da ayni.. :?
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen tasiyici »

bi is varmı torentte internette okudum adamlar çatır çatır indiriyormu her seyi bizdemi bi sorun var acaba
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12511 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

kedi bunlarin hepsi , birkere mantiginizi kullanin , türk filmi indireceksiniz , kim Pc sinden bu filmi karsidakinin indirmesine izin veriri (%99 Türkiyede yasayanlar) nedir Türkiyede internetin alt yapisi en cok hangi hizla upload yapabiliyorsaniz odur , hal böyle olunce dünyanin hemen hemen en hizli serverlarindan biri sayilan rapidshare 4000 kbps internet hizi olan birine (ki Türkiyede hemen hemen yok) 400-500 kbps ile download ettirtirken , bizim 512 kb lik interneti olan ahmet mehmet in uploadinin 300 kbps olmasi ne teorik olarak mümkündür nede akla mantiga sigar , birakin bu torent sacmaliklarini , cevap olarak bana sunu diyebilirler , sen torentin mantigini anlamamissin , her bir ayni dosyayi indiren kisinin pc si de diger indirenlere kaynak oluyor böylece binlerce Pc nin upload hizi birlesiyor , bende cevap olarak sunu derim : ben PC imden birsey indirilmesine oldum olasi gicik olurum , öncelikli kullanici olmak icin bütün gece PC mi millete acik birakacigm .... ben hemen hemen her istedigimi internette buluyorum , ve hic torent kullanmadim , tavsiyem Torent sacmaligindan uzak durmanizdir , bu baslik baska bir sitenin reklamini icerdiginden kisa bir süre sonra silinecektir
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen tasiyici »

evet velociraptor sana katılıyorum bencede pc de ne var yok webte
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12511 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

bugün gelen duyum , asagidaki yazi bu siteden (torenttürk) vip üyeligi almis birine aittir
Bu site ve yöneticileri hiç bir açıklama yapmadan ortalıktan sessizce kayboldu.
kapanma nedenleri artık çesitli sehir efsanesine dönüstü .
Çünkü site yönetiminden bir allahın kulu çıkıp bir açıklama getirmedi.
okadar form ve site varken ve ellerinde üyelerinin mail adresleri varken bir bildiri,açıklama yayınlamadan yok oldular
''sitede tamirat var ,hackerlar saldırdı,banka hesapları sikayet edildi,site yöneticileri dagılıp diger torrent sitelerine gittiler'' sehir efsanelerinden bir kaçı.
ortalık bukadar karısmısken bir yöneticilerinin çıkıp bir açıklama yapmaması kullanıcılarını son derece rahatsız etmekte.

Bir sehir efsaneside benden
Site kapanmadan 10 gün önce sitede alt ratio sınırında yükseltme çalısmaları ve duyuruları basladı.
bu duyuruların,çalısmaların alt ratio sınırının artısının amacı;insanları vip üyelige itelemek ve bu yolla vur kaç yapıp para kazanmak.
1 sene,5 ay vs vs hizmet verirsin artık siteyi kapatmayı düsünürsün ve vip üye alımını,bagıs alımını durdurur serefinle kaybolup gidersin.
ama daha yeni vip üye olmus tonla insan var((2günlük bir vip üyeydim)) ve ortada bir hizmet yok.hizmeti geçtik bir açıklama bile yok.

aramızda anlasmazlıklar çıktı artık bu isi yürütemiyoruz dersin olayı bitirirsin.ama açıklama yapmadan ortadan kaybolursan
insanları pis düsüncelere itersin.

Arkadalar bu siteye ömür boyu vip oldum 2 gün sonra site kapantdı.
Yorumsuz (sanirim simdi neden baska sitenin reklamini iceren yazilarin forumumuzda yasak oldugu daha iyi anlasiliyordur) , yazi milletinde ögrenmesi icin ilgili yere alinmistir
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

Yorumsuz degil adminim
yorumlu
hatta yorucu bile denebilir
hayatım boyu bilgi için neden para alındıgını (paylasım babında)
anlamamısımdır
anlayabilecegimi de sanmıyorum
sordumdan kopamama sebeplerimizden biri
belki de en önemlisi bir beklentimizin olmaması
bunu maddi olarak söylüyorum
yoksa buradan aldıklarımız bit pazarında satılmıyor..

iyi ki sordumluyum..

baska lafa gerek yok...
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen %TuNcAy% »

Benim haddime dusmez ama torrent ile ilgili bir kac bilgi vermek istiyorum.Ilk kurdugumda bende torrent ile 20-30 kb nin uzerine cikamamistim.Ama internetteki bazi kullanicilar 100 lerden hatta daha fazlasindan bahsediyorlardi.Dedim bir iki tanesi atiyor olabilir ama hepside atamazki.Sitede port olayindan bahsediyorlardi,eger kullandiginiz modemde torrentturkun portunu acarsaniz hiziniz artar,hemde upload degeriniz yukselir diyordu.Neyse biraz arastirdim benim modemin port ekleme aciklamasini buldum(her modeminki farkli) ve kimbilir belki benim beceriksizligim belkide sitedekilerin eksik anlatimlarindan bir kac saatimi aldi port acmak ve portu actiktan sonra inanin 3 kati hatta daha fazlasina cikti cekim hizim.140 kb yi gordum tabii ama devamli degil ama ortalamasi 100 kb civarinda.Birde torrent icin hangi programi kullandiginizda onemliymis.Ben utorrent kullaniyorum ama en son versiyonu degil 1.6.1 versiyonu en hizli olani.Ilk once en son surumunu kurmustum,fakat 1.6.1 surumunu kurduktan sonra hizda degisiklik oldu.Tabii bunlar kendi deneyimlerim.Zaten bende o kadar arastirdim sadece national geographic interaktif fotograf okulu cdsini indirdim.Onuda ne yaptiysam windows vistada calistiramadim zaten.Belki bu konudada bana yardimci olan cikar.Umarim faydali bilgiler vermisimdir.
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

ben çok kısa yorumlamak isterim:

bir kapıyı açtıgınızda siz girip çıkabilirsiniz..
tabii ki baskaları da!!!
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen %TuNcAy% »

Kapiya bekci korsak o kadar tehlikeli degil bence.Pcni basinda iken torrent acik diger zamanlarda kapali.