Messenger Discovery Live!
karsı tarafın agzından yazma !imitate komutu ile
karsı tarafın avatarını tek tusla alabilme
çevrim dısı fakat online olanları görebilme
Msn Messenger için gelistirilen en önemli eklentilerden biri olan Disovery’nin, Live Messenger’la uyumlu olan final sürümü, Messenger Discovery Live!Bir çok kisi tarafından tercih edilen bu programın özellikleri söyle;
http://live.msgdiscovery.com/index.php?page=download
Argo mesajları önleyebilme özelligi
Flood yapılan mesajları önyelebilme özelligi
Görüntü Resmi çalabilme özelligi
Otomatik cevap verme özelligi
İstemediginiz kisilerin link vermesini engelleyebilme özelligi (Herhangi biri size link verildiginde sizi uyarıyor ve engelleyip engellemeyeceginizi soruyor)
“Spell Checker” özelligi. Böylece mesajlarınızda kelime yanlıslarını düzeltiyor fakat program İnglizce oldugu için bu özellikte İnglizce’de geçerli
“Right align my messages” ile messajlarınızı konusma pencerenizin sag tarafına hizalayabiliyorsunuz
Kisi listenizdeki kisilerin hangi sürüm messenger kullandıgını, kisiye kaç mesaj atıp kaç mesaj aldıgınızı, Discovery Live! kullanıp kullanmadıgını görebiliyorsunuz
Webcam görüntüsünden kesitler alabiliyorsunuz
İmitate özelligi ile karsınızdaki kisinin agzından yazabiliyorsunuz
Ve bunlara benzer bir kaç özellik daha
[[[werildimi bilmiyorum ama ben sayfalara baktım göremedim...]]]
messenger discovery live son sürüm tr
- Unde®minE
- Kilobyte1
- dnzbzkn
- Megabyte2
MessengerDiscovery Live 1.4.5408 Türkçe

Yeni Sürümdeki Yenilikler
# Yavas Dosya Transferi Düzeltmesi
# Aile Kontrolleri
# Zamanlanmıs Engel Kaldırma
# Kisi Çevrimdısı Görünüyor Uyarısı
# Kisi Yöneticisi Sizi Silen Bir Kisi Oldugunda Uyarı Verir
# 2 Diger Yeni Uyarı
# 4 Yeni !komut
# Konusma Penceresi/Kisi Listesi Görünebilirligini Ayarlayabilme
# Vista Stilinde Ayarlar Arayüzü
# 10'dan Fazla Gelistirme
# 10'dan Fazla Hata Giderimi
Messenger Kisisellestirme
MessengerDiscovery ile Messenger'ınızı istediginiz gibi degistirebilirsiniz.
Reklam Kaldırma

Arama Kutularını Kaldırma

Araç Çubugu Ögelerini Kaldırma

Konusma Penceresi Araç Çubugu Ögelerini Kaldırma

Download : MessengerDiscovery Live 1.4.5408

Yeni Sürümdeki Yenilikler
# Yavas Dosya Transferi Düzeltmesi
# Aile Kontrolleri
# Zamanlanmıs Engel Kaldırma
# Kisi Çevrimdısı Görünüyor Uyarısı
# Kisi Yöneticisi Sizi Silen Bir Kisi Oldugunda Uyarı Verir
# 2 Diger Yeni Uyarı
# 4 Yeni !komut
# Konusma Penceresi/Kisi Listesi Görünebilirligini Ayarlayabilme
# Vista Stilinde Ayarlar Arayüzü
# 10'dan Fazla Gelistirme
# 10'dan Fazla Hata Giderimi
Messenger Kisisellestirme
MessengerDiscovery ile Messenger'ınızı istediginiz gibi degistirebilirsiniz.
Reklam Kaldırma

Arama Kutularını Kaldırma

Araç Çubugu Ögelerini Kaldırma

Konusma Penceresi Araç Çubugu Ögelerini Kaldırma

Download : MessengerDiscovery Live 1.4.5408
Kod: Tümünü seç
http://live.msgdiscovery.com/
-
- Bit
- dnzbzkn
- Megabyte2
dostum baska bir arkadasda bu hata kodundan nasibini almıs.üye oldugu forumda anlatmıs.bir oku istersen.eger olmassa linkini verdigim programı bir kur dene dicem ama herhalde bakmıssın yorum yazdıgına göre...
Kod: Tümünü seç
günde ortalama 300 kez alıyorum bu hatayı. ve sebebini de ögrendim. paylasayım dedim.
internette çok aradım ama bulamadım adam gibi açıklayanı. hatta su programı indirin kurun falan diyenler var, inanmayın. hiç bir halta yaramamakla birlikte, trojen ve virüs de bulastırıyorlar.
bu hatayı alıyorsanız, sorununuz düzensiz veri trafigidir. daha dogrusu baglantının sıfırlanmasıdır. hatayı msn baglanmaya çalısırken alırsanız, o sırada baglantı sıfırlanmıs demektir. ki muhtemelen msn iniz baglandıgında da sık sık kopuyordur. o kopmalar da yine baglantının sıfırlanma anlarıdır.
eger bu sorun sizde de varsa, düzenli veri trafiginizin saglanamadıgını söylemistim. bu sorun baska bir çok yerde karsınıza çıkabilir. youtubedan video izleyemezsiniz çünkü 10. saniyesinde kopar, 1mb lık dosyaları bile tarayıcı yardımıyla indiremezsiniz.
peki çözüm nedir?
eger kendi adsl baglantınız varsa, yani modem sizin elinizdeyse internet saglayıcınızla görüsün. eger bir agın parçasıysanız, ag yöneticisine gidin. çünkü bu bir network sorunudur. bunu çözmenin yolu da networkünüzün yöneticisinden geçer. bosu bosuna program falan kurmayın, msn i kaldırmayın. ki zaten büyük ihtimalle biraz beklediginizde sorunla karsılasmayacak ve msn inizin baglandıgını göreceksiniz. yani sabredip, bol bol tekrar denemeniz gerekmektedir.
-
- Bit
- dnzbzkn
- Megabyte2
bekide bi aralar bende kullanırdım discovery'i bendede nadiren hatalar verirdi.ama arkadaslarımda böyle bir sorun hiç olmuyordu.cokda gerekli birsey degil aslında.messenger plus daha iyi bir yazılım.discovery aynı zamanda msn'de dosya gönderim hızınıda yavaslatıyor diye biliyorum.
simdi bu kadar sey söyledikten sonra neden bu programı verdim diye kendime soruyorum...
simdi bu kadar sey söyledikten sonra neden bu programı verdim diye kendime soruyorum...