İ.Explorer dosya indirme hatası alıyorum..?

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

İ.Explorer dosya indirme hatası alıyorum..?

Mesaj gönderen NetQurd »

arkadaslar pc de internet explorer da bi dosya indirirken resimdeki hatalar çıkıor...

Resim

bunun whenu save diye bi program var.onun engelledigini düsünüorum..kaldrımaya .çaıstım kaldıramadım:)

Resim

program files tada dosyalarını bulamadım...eger hata burdan kaynaklısysa bunu nasıl kaldırabilrim...deilse internet explorer neden hata verior?
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

internet seceneklerine girelim ust taraftaki sekmelerde guvenlik vardir. her bir ayari tek tek tiklayarak varsayilani yukle derseniz. sorununuz hallolacaktir
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

burak_dalkir yazdı:internet seceneklerine girelim ust taraftaki sekmelerde guvenlik vardir. her bir ayari tek tek tiklayarak varsayilani yukle derseniz. sorununuz hallolacaktir
denedim bunu ama seçenekler menüsüne girmior..internet explorer 7.0 kullanıom galiba bu program kapatmıs o yolu :S
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

virus veya spam yemis durumdasiniz. bilgisayariniza tarama yaptirin. eger yine olmazsa bilgisayarinizi geri yukleyin...tamamen spamle ilgili birsey
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 20203 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

olmasi gereken yere tasinmistir
Kullanıcı avatarı
NetQurd
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen NetQurd »

burak_dalkir yazdı:virus veya spam yemis durumdasiniz. bilgisayariniza tarama yaptirin. eger yine olmazsa bilgisayarinizi geri yukleyin...tamamen spamle ilgili birsey
aynen bende öle düsünüyordum...zaten bütün ihtimalleri deneyip ondan sonra konu açtım..sistem geri yüklemeyi yaptım.aynı durumda...bu whenu save i kaldrıamayıom...