bu dosyada casus yazılım mı var (soru)

PC güvenliği konusundaki bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
proled
Byte3
Byte3

bu dosyada casus yazılım mı var (soru)

Mesaj gönderen proled »

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum:

Asagıdaki dosya virüslü mü?bu dosya bir web geçmisini silme programına ait ve programı üreticisinin sitesinden aldım.avast la tarama yaptım ama virüs çıkmadı.ancak Keylogger Killer programı bu dosyayı isaret ederek bunda casus yazılımın oldugunu belirtiyor. Keylogger Killer öyle sıradan bir yazılımda degil,chip dergisinin tavsiyesi üzerine kullanmaya baslamıstım.portable Kaspersky ile tarattım temiz diyor. SpyRemover 2.73 ile bide tarattım o da bu dosya için temiz diyor.kafam allak-pullak oldu.programı kullanmak da istiyorum ama korkuyorum casus yazılım var diye. bu konuda uzman birisi beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Ayrıca dosyanın bulundugu yere gidip dosya ile ugrastıgım zaman, ekran sürekli f 11 e basmıs gibi oluyor(bi büyüyor bir küçülüyor)-hatta gitmeden bile oluyor arada bir-

Ama isin en ilginç yanı su: bu dosyayı kendi klasöründen baska bir yere koyuyorum bu sefer keylogger killer bi uyarı vermiyor,gene eski yerine koyuyorum bu dosyayı, bu sefer uyarı veriyor;yani ben hiçbir sey anlayamadım,bir bilen varsa anlatsın.

Resim

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/70319000/sphook.rar

bu arada yazılım da asagıda:

http://rapidshare.com/files/70319396/smartprotectorprosetup.rar
Kullanıcı avatarı
Quarentina
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Quarentina »

avast kendi dosyalarında bile virüs buluyordu.Dosyanın temiz olup olmadıgı hakkında fikrim yok ancak www.virustotal.com dan taratabilirsin ama nod32 veya antivir kullanmanı öneririm.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19973 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

kaspersky temiz dediyse inanmali bence
Kullanıcı avatarı
proled
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen proled »

F4stboy un verdigi siteye hem dosyayı hemde exe yi tarattırdım ;bana virüs... yok gibi geldi ama sonuçları bide bilen bir arkadas incelerse sevinirim saglıcakla...

http://rapidshare.com/files/70572147/virues_tarama_sonucu.rar
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

mks ve kaspersky sonucu saglıklı görünüyor...
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

kaspersky ana bilgisayar için harika ve bir çok bulunamayan virusleri temizliyor

nod32 ye oranla daha yavas biraz rami kasar ama eger iyi vede güçlüyse makinanız kormayın derim
ve güvenli kipte virusleri ve tehlikelerden kurtulup ag baglantılarınızda saglam bir sisteme sahip olun.
Kullanıcı avatarı
proled
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen proled »

sagolun beyler içim rahatladı sonunda :o