Dikkat!Sahte Firefox!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12413 kez

Dikkat!Sahte Firefox!

Mesaj gönderen velociraptor »

Firefox'un 3 numaralı sürümünün bir beta sürüm adayı oldugu iddia edilen bir Firefox sürümü internette yayıldı. Halbuki henüz böyle bir sürüm yok.

Geçtigimiz Çarsamba günü, büyük bir sosyal ag olarak tanımlayabilecegimiz Digg'de açıklanan habere göre Firefox 3 Beta 1'in resmi sürümü hazır ve indirilebiliyor. Ama aslında büyük bir hata söz konusu, bu sürüm sadece Firefox 3 Beta 1'in "Sürüm Adayı". Bu hatanın geç de olsa farkına varan Mozilla, beta sürümü için kalite standartlarını tam olarak yerine getiremeyen sürümün, resmi Beta 1 sürümü olarak indirilmesine engel oldu.

Web sitesi üzerinden sunulan http baglantılarına erisimi engelleyen Mozilla kullanıcıların daha fazla resmi olarak adlandırılan ama aslında sürüm adayı olan Firefox 3 Beta 1'den bu baglantı aracılıgıyla edinmemelerini istediklerini açıkladı.

Ayrıca Digg gibi büyük bir sosyal ag üzerindeki bir haberden gelen inanılmaz derecede yüksek dosya indirme trafigi de bu kararın en büyük sebeplerinden birini olusturuyor. Normalde Digg sunucusu tarafından saglanması gereken hizmetin baglantılarının Mozilla sunucularına yönlenmis olması, Mozilla sunucusu üzerinde çok büyük bir trafik yaratmıs.

Peki bu dosyaya erisimi engellendiyse nasıl edinecegiz derseniz, http baglantıların yerine FTP baglantısını kullanarak Mozilla'nın sunucusundan bu sürüme ulasabiliyorsunuz.

ALINTIDIR
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Ben bunu birkaç aydır kullanıyorum.2.0.0.9 zamı geçeyim.. :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12413 kez