Yasal Kartla PCde Digitürk İzlemek (resimli anlatım)

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19973 kez

Yasal Kartla PCde Digitürk İzlemek (resimli anlatım)

Mesaj gönderen velociraptor »

Arkadaslar uzun ugraslarım sonunda bilgisayarda ligtv izlemeyi (abonelik paketinizde acik olan butun kanallarida dahil olmak uzere) basardım ve sizinle paylasmak istedim...

Resim

Bunun icin gerekli ekipmanlar

1- Phoenix Kart yazici (programmer)

2- XCWDaemon plugin

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/50161796/xcwdaemon5a.rar
3- xClient plugin

http://rapidshare.com/files/50163027/xclient_v001.rar
4- Tercihen ProgDVB ve de tabikide bir digital tv karti (Skystar 2 var bende)

öncelikle ilk resimdede gorundugu gibi Kart okuyucuyu com portundan baglayin ve usbden de gucu baglayin (bazi kartlarda gucu adaptorden aliyor) sonra yasal kartinizi kart okuyucuya yerlestirin.

sonra yaptigim seyleri sirasiyla yaziyorum.

1-) Oncelikle modemden port acin

http://www.tcpsecurity.com/doc/adsl/adsl_modemlerde_port_acmak.html
2-) İndirdiginiz xCWDaemon.exe dosyasini masaustune kopyalayip calistirin. Ayarlarindanip port kismina actiginiz portu yazin. onun altindaki COM bolumune de COM1 (programcimin bagli bulundugu port) girdim. Daha sonra asagidaki Connect/RST butonuna tiklayip kartla baglanti kurulacak. Eger baglanti kurulabilirse asagidaki resimdeki gibi bir goruntu ortaya cikar.. (Phoneix interface yazisinin altinda rakamlar cikar)

Resim

Sonrada Start Server tiklayip simge durumuna kucultun (programi kesinlikle kapatmayin)

3-) Sonra xClient.dll pluginini ProgDVBnin kurulu oldugu dizine kopyalayin.

4-) ProgDVB yi acip XClient pluginin calistirin. (Eklentiler/xClient/Show)
Acilan pencerenin sol ust kosesindeki kutuyu isaretleyin (Active ECM filter). Protocol kismindan 2. secenegi yani xCWLog secenegini secin. Host kismina localhost ve IP Port kismina da daha once actiginiz ve xcwdaemon'a girdiginiz portu girin. Son olarakta Connect diyip baglantiyi kurun.
(resimdeki gibi bir goruntu gelir)

Resim

Paketinizde dahil olan ve receiverde izlediginiz butun digiturk kanallarini izleyebilirsiniz. Kanalin ustune gelip tiklamaniz yeterli...

Resim

NOT: Actigim port 4662 nolu porttur arkadaslar... Turksatta denedim Eutelsat W3 te denemedim...

ALINTIDIR (Denemedim)
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

sevgiye deger kardesim ben bunu çoktandır biliyorum ne oldugunu yalnız firebird 1.5 kurdugumda akınsoft programında çalısırken bu program server yapmıyor dagıtım yapmaz portla istedigin pc ye no ip ile baglanılabilir de ama port açmayı bilmek lazım sanırım.

Firebird kurulu iken denetim masasında bu porgramları çalıstırıyor stop desen dahi socet eror veriyor 10060 hatası veriyor xdemon programı dvbdream de buna bir çözüm yolu bulamadım bir türlü

1.kartı otomatik güncelleyebilecek bir kart var mı bilgisayara com1 portundan baglayabilecegim

2.kullandıgın lokal host var mı?Bunun bir sakıncası var mı?
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19973 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

neyazikki verdigim yazidakileri denemedim , fakat yaziyi yazan arkadas sorunsuz gerceklestirdigi iddiasinda

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön