usb modem ve xp reset

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte2
Kilobyte2

usb modem ve xp reset

Mesaj gönderen Alesta »

arkadaslar zoom x5 usb modem ile internete baglanilmaya calisiliyor. baglaniliyor da. fakat ie yi acipta atiyorum www.sordum.net yazilipta siteye gitmek icin enter a basildiginda bilgisayar reset atiyor. neden kaynaklanabilirü

sistem xp home. sp1 var. ben sp2 olmamasindan kaynaklanabilecegini düsündüm. cünkü bazi usb sorunlari sp2 de giderilmisti yanlis hatirlamiyosam. sizce neden olabilirü

tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Arkadasim bu sorunu bende de yapmisti. ben de merak ediyorum acaba bu sorunu neden yapiyor diye.Ama yalniz benim Windows XP home SP2(orjinal) idi.ama bak görüyorsun bende de yapmisti o sorunu benim modem de zoom X4 idi.pc de eternet karti da vardi ve o zaman eternet kartnin driveri bozuldugu icin format atmaktansa modemi usb den bagliyayim demistim ama bende de tam bi siteye girecegim zaman pc restart atiyordu.tam bilmiyorum ama bunun nedeni o zaman bi cakisma oldugunu düsünüyordum.aygitlar bir yerde cakisiyor.ama tam bilmiyorum o sorunun nedenini. ama ben o sorunun o sebepten dolayi kaynaklanacagini düsünüyorum.sp2 den olamaz cünkü sp2 den olsaydi benim windows xp home sp2 orjinal hemde o zaman o sorunu bende de yapmamasi gerekirdi.ama iste o sorunu bende de yapti.daha sonra modemi eternet'ten bagladim pc ye ve format attim zaten formattan sonra benim eternet kartini xp otomatik taniyor drivere gerek yok.ve o zamandan beri de modemi iste görüldügü gibi eternetten kullaniyorum ve simdilik de bi sorun yasamadim eternetten.ama benim modemi tekrar usb den baglasam yine o sorunu yaratir mi bilmiyorumü(zaten o sorunu yaratinca kurtulmak zor) ben o sorundan anca formatla kurtuldum ve artik modemi eternetten kullaniyorum hem usb den daha da iyi.Ama yani yine de hala merak ediyorum yani o sorunun kesin olarak nereden kaynaklandigini bunu ben de bilmek isterim! :D