Çoklu Yahoo Messenger Açma

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte1
Megabyte1

Çoklu Yahoo Messenger Açma

Mesaj gönderen ultrailker »

Registry yapacagınız degisiklik ile birden fazla Yahoo Messenger çalıstırabilirsiniz.. Baslat | Çalıstır | regedit yazarak Kayıt Defterine giriniz.

HKEY_CURRENT_USER|Software|Yahoo|Pager|Test anahtarını bulup sag tarafta bir boslugu tıklayıp Yeni DWORD Degeri olusturup ismini Plural ismini girmelisiniz sonra olusturdugunuz bu dosyayı iki defa tıklayıp degerini 1 yapmalısınız bu islemin aktif olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden açıp kapatmalısınız..
bumy44
Bit
Bit

Mesaj gönderen bumy44 »

multi yahoo diye bir program ile yapıyordum. bu yöntem yahoo nun bütün sürümlerinde geçerli mi peki? ( 5.6 - 6.0 - 7.0 - 8.0 - 9.0 beta )
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen ultrailker »

bumy44 yazdı:multi yahoo diye bir program ile yapıyordum. bu yöntem yahoo nun bütün sürümlerinde geçerli mi peki? ( 5.6 - 6.0 - 7.0 - 8.0 - 9.0 beta )
deneme ile hiçbisiy kaybetmeyiz degilmi? :wink:
bumy44
Bit
Bit

Mesaj gönderen bumy44 »

su an multi yahoo yamasını uygulamısım, benim için dönüsü yoktur, verdiginiz kayıt defteri anahtarında da hiçbirsey yoktur. ( multi yahoo sonrası ).

Neyse ben bir sonraki formatta denerim. Bilgi için tesekkürler.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

formata gerek yok ise yariyor emin olun ayni seyi msn icin de deneyecegim sonrasinda olanlari buraya yazarim
ekol73
Bit
Bit

Mesaj gönderen ekol73 »

ewet bu regedit degeri ise yarıyor bilgisayarı kapatmana gerek yok yahoo yu tekrar kapa aç yeterli
Kullanıcı avatarı
xd3m3x
Kilobyte1
Kilobyte1

Re: Çoklu Yahoo Messenger Açma

Mesaj gönderen xd3m3x »

ellerine sağlım bu yöntem işe yarıyor bende böle çoğaltmıştım, kullanmak için değil denemek içindi :)