Bu programı kurduktan sonra özellikle vistada msn i açılmayanlar administrator olarak cmd ekranına "netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled" komutunu girelersen sorun düzelecektir
rotasmmm yazdı:Bu programı kurduktan sonra özellikle vistada msn i açılmayanlar administrator olarak cmd ekranına "netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled" komutunu girelersen sorun düzelecektir
arkadasim yaptigin seyi adi ip adreslerini ve dnsleri herzaman otomatik aldirmak en azinaben ole anladim
rotasmmm yazdı:Bu programı kurduktan sonra özellikle vistada msn i açılmayanlar administrator olarak cmd ekranına "netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled" komutunu girelersen sorun düzelecektir
arkadasim yaptigin seyi adi ip adreslerini ve dnsleri herzaman otomatik aldirmak en azinaben ole anladim
ben 64 bit vista kullanıyorum bu programı kurduktan sonra msn e giremiyorum nette verillen msn hatasını arattım bu komutu buldum denedim ve açıldı. hatta her pc açıldıgında extradns programı önce çalıstıgı için yine aynı hatayı alıyorum msn de bu komutu girince düzeliyor. extra dns programını kaldırıp pc yi tekrar açtım msn hata vermeden açıldı ya vista ile ilgili bir sorun var yada extradns ile ilgili
64 bit olanlarin programlari ayri yapilir kullanimalanlari hatta registry yerleri bile degisiktir sadece arayuzleri aynidir o kadar...bundan dollayi hata vermis olabilir
hayir kesinlikle cok kucuk bir program kesinlikle fazlasini degil azini harcar. yaptigi interneti daha stabil kullanabilmeniz size sahip olmadiginiz baglantiyi kimse veremez zaten