bu dns programı ile ne siteler kasacak sayfa açılısları duraklayacak nede kasmalar baglantı kopmaları yasayacaksınız 1 haftadır kullanıyorum kefelim
sadece denile ayarları yapıcaksınız çok basit.....
Bu palavra bir yazIlım degilmis ben sahsen hadi be dedİm ama isini iyi yapıyor
ExtraDNS v3.0.4 ile Internette gezinme hızınızı arttırın.

Açıklama
Normalde IE'nin adres satırına bir site adı yazdıgınızda, o sitenin IP numarası bilinmediginden, IE dünyanın çesitli yerlerine konuslandırılmıs Name Server makinalarında sorgulayarak gideceginiz sitenin IP adresini ögrenir ve bu islemin ardından siteyi açmaya baslar. Bu sorgu isleminin süresi 300 ms ile 4-5 saniye (4000-5000 ms) arasında degisir.
Ve IE'nin saçma sapan bir özelligi daha. Bir kez gittiginiz sitenin IP'si sistemde saklanmaz. Yukarıda anlattıgım sorgu islemi her seferinde yeniden yapılır. :
Ancak ExtraDNS gibi DNS caching yazılımı kullanırsanız, girdiginiz sitelerin IP numaraları sistemde saklanır ve sorgu islemi sadece bir defa yapıldıktan sonra her defasında bu islem yapılmayacagından hız kazanırsınız.
Download:
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/66904276/Extra_DNS.rar.htmlRar Pass:www.sordum.net
EDİT MAVİGECE
Programı Full Yapmak için About Kısmından Registry Bölümüne gelerek Asagıdaki Kodu Giriniz.
Kod: Tümünü seç
kullanıcı adı (noktalar dahil):
www.sordum.com
(sifre) :
sV1jFpkoltHGq3AvvGUPbVFBWA==

Program kurulumunda sonra hızlı sörf için gerekli ayarları yapalım.
Bunun için Baslat | Denetim Masası | Ag Baglantıları | Yerel Ag Baglantısı' nı çalıstırıyoruz.

Açılan pencerede Özellikleri seçiyorsunuz.

Yerel Ag Baglantısı penceresinde TCP|IP protocol seçip Özellikleri tıklıyoruz.
Internet İletisim Kuralları penceresinde DNS Sunucu adresini otomatik olarak al seçenegi isaretli olanlar bunu degistirerek Asagıdaki DNS sunucu adresini Kullan seçerek 127.0.0.1 degerini girmeleri gerekiyor.
(KORKMAYIN SÜPER OLUCAK)

yazdıktan sonra Tamam tıklayıp tüm pencereleri kapatın.
simdi ExtraDNS çalıstıralım. Baslat | Tüm Programlar | ExtraTools | ExtraDNS çalıstırın.

Programı açıldıgında ana pencerede Log sekmesini seçin ve Settings iconu tıklayarak açılmasını saglayın.

Configure Log penceresinde High Log everything seçip Ok bu pencereyi kapatıyoruz.. bu ayardan sonra program ve diger ayarlar bitmis oluyor ExtraDNS ana menüsünde bulunan Hide iconu tıklayarak program arka planda çalısmasını saglıyoruz o arkada planda çalısırken biz web sayfalarında hızlı gezmenin keyfini çıkartıyoruz..
ExtraDNS Programını VİSTA DA Windows XP Gibi Çalıstırma
Bu programı Windows Vista isletim sisteminde çalıstırabilirsiniz. bunun için indirdiginiz ExtraDNS setup programın üzerine gelip Özellikler' i tıklayın. Bu pencerede Uyumluluk sekmesini tıklıyoruz. Uyumluluk modun da Windows XP isletim sistemi seçip Tamam diyerek bu pencereyi kapatarak programın kurulumuna baslıyoruz.
Windows XP oldugu gibi Windows Vista Denetim Masasına girip Yerel ag baglantısını seçiyorsunuz. Aynı sekilde TCP|IPv4 protokol seçip Özellikleri tıklayıp açılan pencerede DNS kısmına 127.0.0.1 yazıp tamam diyerek pencereyi kapatıyoruz. Program ayarlarında bir degisiklik yok yukarıdaki resimlerde anlatıldıgı gibi yapıyorsunuz..
SAYGILARIMLA