AB Uyum yasaları geregince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz!
Ulusal bilincimizi yavas yavas yok etmelerine izin vermek istemiyorsanız; iletebileceginiz kadar iletiniz!
İzmir kurtulmus, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler... Trene binerler ve kompartımana çekilirler.
Ertesi gün, yaveri, Atatürk'ün kompartımanının kapısını çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatını yıkamaktadır. Yaveri: "Pasam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde; niye böylesiniz", der.
"Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmussunuz, kolumu yastık yaptım agrıdı, setremi yastık yaptım üsüdüm, uyumadım kalktım", der.
Yaveri: "Aman Pasam! Birimize haber vereydiniz; hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik", der.
Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir:
"Geç fark ettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam degil; milletimin rahat uyuması".
ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?
uyanin artik
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- Mu®aT
- Kilobyte4
Re: uyanin artik
evet haklısın abiiiburak_dalkir yazdı:ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?
eyyyy TÜRK uyan artık allah kahretsin uyan
ne bu yaaaa
2. viyanadan sonra bi daldık uykuya!!!
- r@mço
- Byte1
aynen katiliyorum kripseksKripteks yazdı:aynen giripte ne olacak merak konusu
girmek istemesek simdi çok tan girmistik zaten
nedir bu ya atanın resimlerini kaldırmak nedemektir bu
bu nasıl bir küstahlık
ab ye niye uyalım yav biz
gariban yine gariban ülke yine aynı ülke birkaç kural ve deger için ab yer giripte neolacak