1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

İnternet Varken Yok Hatası Almak

Gönderilme zamanı: 06 Haz 2026, 16:55
gönderen timucinemrah
Bu saçma hataları bayramın 1. gününden beri alıyorum en son mailime bakmak için hotmail girdim. Çıkdıktan sonra msn.com adres çubuğuna yapıştı gitmedi bilgisayar açılır açılmaz hemen çıkıyor ertesi gün direk modem içine girme sayfası gelmeye başladı resetledim modemi düzelmedi herşeyi yaptım taratmalar kayıt düzeltme programları spyware temizletme geçmişi silme bütün sayfalar temizledi gitti bu ahala duruyor herşeyi yaptım sayfa gitmiyor internetim var ama sağ altta ağ yok hatası alıyorum bu modemi oldum olası sevemedim yine geldi başıma turkcelin zyxseli değiştirin diyorum 500 tl istiyor evinize ekip yollayım diyo yine 500 lira istiyorlar. Birde iöyle bir saçmalık var eğer modem kapalıken bilgisayarı açarsam hiç hata ekranı ve msn sayfadı gelmiyor modemi açınca hemen modem giriş haysı ve internet ağ hatası geliyor ama internet var müşterihizmetleri bi halt anladığı yok kablo değiştir diyor yav internetim zaten var diyom adamı deli ediyolar. Bir çözümü varmı arkadaşlar.

Bu resimdeki hatalarda ağ erimi yok diyor ama var.

Resim

Resim

Resim

Re: İnternet Varken Yok Hatası Almak

Gönderilme zamanı: 06 Haz 2026, 17:05
gönderen TRWE_2012
Şu iki yazılımı eş zamanlı deneyebilirsin.

https://rizonesoft.com/downloads/comple ... et-repair/

Şu yazılımı da internetten bulursun
Resim
Anasayfası kapanmış..

Ben bu iki yazılımla birçok kere kendi sistemimdeki Ağ yapılandırmasını

1.Onarmışımdır.
2.Resetlemişimdir.

Re: İnternet Varken Yok Hatası Almak

Gönderilme zamanı: 06 Haz 2026, 17:06
gönderen Kayserilifatih
Sen normalde internete girebiliyorsun Turkcell sayfası çıkıyor demek ki sorun Turkcell'le ilgili ya da kablolarla ilgilidir onunla ilgili işte olmadı müşteri hizmetlerini arayıp onların verdikleri talimatlarla ilerlemek en doğrusu ki sorunun ben büyük ihtimalle modemin ayarlarından, kendisinden ya da kablolardan kaynaklandığını düşünüyorum

Re: İnternet Varken Yok Hatası Almak

Gönderilme zamanı: 06 Haz 2026, 22:28
gönderen velociraptor

Re: İnternet Varken Yok Hatası Almak

Gönderilme zamanı: 07 Haz 2026, 00:59
gönderen timucinemrah
Evet ben internete giriyorum sorun yok ama saçma sapan hemen cihaz açılınca gelen yazılar uyuz ediyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum benim nete girdiğimi görebilfiği için bişey yok diyor ekip göndermeye 500 tl istiyor. Kablolarda problem yok testini yaptım zaten.

Re: İnternet Varken Yok Hatası Almak

Gönderilme zamanı: 07 Haz 2026, 05:34
gönderen Kayserilifatih
Cep telefonundan ya da başka bir bilgisayardan test ettin mi o zaman da aynı şey oluyorsa sorun internettedir. Aklıma başka bir şey gelmedi. Umarım çözümünü bulursun