simdi dün itibari ile bilgisyara int üzerinden tahmin ederim virus girdi
bilg acilamiyor ancak arka plan yerlesiyor ama masa üsütü yerlesmiyor ve kum saati sabit kaliyor bilgisayara giris yapamiyorum güvenli kip tende giris yapamadim ne yapabilirim bu konuda yardim edermisiniz arkadaslar.
saygilar
bilgisayarima virus girdi ?
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11277 kez
Herzaman söyledigim bir tavsiyeyi yineliyorum , degerli arkadaslar Cd den calisan bir isletim sistemi edinin bu BART Pe olabilir ERD commander olabilir , fakat sakin o linux sacmaligina bulasmayin , cd den calisan sacma bir de linux sürümü var (hani daha 5-10 yil gelismesi gereken) :)
su durumda benim tavsiyem : Antivirüs entegreli bir BARt PE edinip Cd den Pc yi taratmaniz (%100 kesin sonuclu cözüm) belki sonrasinda virüslü sitem dosyalarini da sildigi icin Pc acilmaz fakat onuda bir iki tamir komutu ile halledebilirsiniz.
su durumda benim tavsiyem : Antivirüs entegreli bir BARt PE edinip Cd den Pc yi taratmaniz (%100 kesin sonuclu cözüm) belki sonrasinda virüslü sitem dosyalarini da sildigi icin Pc acilmaz fakat onuda bir iki tamir komutu ile halledebilirsiniz.
- samatya
- Byte2
Arkadaslar neden G-Host 2003 ile yedek alma yoluna gitmiyorsunuz.
Israrla tavsiye ediyorum arkadaslar.
Ben forumda verdim. Hem G-Host 2003 ü hem de nasil yedek alinip ve nasil geri yüklenecegini gayet aciklayici ve denedigim sekli ile verdim.
İnanin geri yüklemek sadece 5 dakika sürüyor. Hemde herseyi ile.
viewtopic.php?t=1944&highlight=ghost2003
Israrla tavsiye ediyorum arkadaslar.
Ben forumda verdim. Hem G-Host 2003 ü hem de nasil yedek alinip ve nasil geri yüklenecegini gayet aciklayici ve denedigim sekli ile verdim.
İnanin geri yüklemek sadece 5 dakika sürüyor. Hemde herseyi ile.

- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11277 kez