Türkiye'de Ghostingi Tesisatçılar Başlattı
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 927 kez
Re: Türkiye'de Ghostingi Tesisatçılar Başlattı
Narsist insanlara değinmişler ki günümüzde çoğu insan narsistlige özendiriliyor fakat benim en yaygın olarak gördüğüm tespitlerden biri de kendini sevmeyen insanların genellikle narsist olduğudur, kendini gerçekten seven insanın narsist olduğunu pek görmedim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
Re: Türkiye'de Ghostingi Tesisatçılar Başlattı
Videoya yapılan ilginç yorumlardan bazıları :
Gunumuz kadinlari sosyal medyadan sonra kelimenin tam anlamiyla DELİRDİ. Son 5 yildir cevremde bir tane saglikli psikolojiye sahip kadin gormedim kadin erkek iliskilerindeki yasanan problemlerin bir cogunun temelini irdelediginizde kadin fakatöru cikiyor. Ozellikle tr kadinlari ciddi anlamda toksik bu da erkekleri artık illallah ettirdi ve erkekler iliskilerden kaciyor artik. Gunu birlik takiliyor. Bu imkani verenler de yine kadinlar.
Hiç bir kadın oğlundan başka erkek sevmez sevenler vardır ama oranı onbinde 1 bile değildir. Statü ,güç ve para severler bunlara sahip olanların evlenmek için hiç bir sebebi yoktur . Evli olanlar 40 yaşını geçince hayatlarındaki tüm olumsuzlukları sebebi kocalarıymış gibi kocalarına yüklerler kavgalar artar çekilmez hale gelir ya boşanırlar ya da çocuklar için zorlarlar
Normalde erkekler tek eşli değildir derler. Videoda hocamızın dediklerine göre çok iyi davransanız bile kadınların da aslında "sıkıldım, bunaldım" vs. diyerek ayrıldığını anlıyoruz. Buradan yola çıkarak kadınlar da tam olarak tek eşli sayılmazlar sadece bu durum erkeklerinkinden farklı ve o kadar dikkat çekmiyor denilebilir mi acaba? Evlilik de insan doğasına tam uymayan zorlama bir kurum olarak nitelendirilebilir mi? Ya da evlilik illa olacaksa değişen zamana göre uyarlanması mı gerekli? (Örneğin evlenenler 5 yıl evli kalsın, sonra isterlerse 5 yıl daha evliliklerini uzatsın veya 5 yıl sonunda istemezlerse evlilikleri otomatik olarak bitsin gibi bir sistem olabilir mi)
Baktım beni taşıycak erkek yok gittim araba aldım mutluyum