Habersiz Sp3
- aykutalp
- Byte2
sp3 su an icin kacak kullanicilara bir engel teskil etsede resmi olarak sp3 ciktiginda bazi arkadaslar :!: :D rahat durmayip onunda cözümünü bulacaktir.
gerci windows cesitli güncellemeler ile kacak kullanicilarin onunu almaya calisiyor fakat ufak bir .dll dosyasi degisikligi ile bu sorunda ortadan kalkiyor. :wink:
bu anlamda rahat ol kacak hic bir zaman bitmez.(ne zaman ki windows 10-15dolar olur ancak ozaman kacak kullanim biter :idea: )
gerci windows cesitli güncellemeler ile kacak kullanicilarin onunu almaya calisiyor fakat ufak bir .dll dosyasi degisikligi ile bu sorunda ortadan kalkiyor. :wink:
bu anlamda rahat ol kacak hic bir zaman bitmez.(ne zaman ki windows 10-15dolar olur ancak ozaman kacak kullanim biter :idea: )
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Arkadaslar benim xp im orjinal olmasına ragmen ben update leri bi süreligine kapatmıstım anlıcagınız hiç update hotfix kurulu degil makinede direk sp2 kurulu ve bende de aynı dosyadan mevcut adminimin dedigi hotfix ten mi geldi bilemiyorum kuskusuna belki bir cvp olmustur sanırım direk sp2 ile beraber geliyor olmalı...