Olivetti 300S-U Driver
Olivetti 300S-U Driver
Olivetti 300S-U Driver Lazım...
Arkadaslar acizane bilginize sıgınıyorum....
simdiden tesekkürler...
Arkadaslar acizane bilginize sıgınıyorum....
simdiden tesekkürler...
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sorunu çözdüm format atmam gerekiyordu ve formatttan sonra driveri kurdum gayet güzel çalısıyordu.fakat bu seferde bir süre sonra web camı bilinmeyen aygıt olarak gördü ne yapmam gerekiiyor driveri kaldırdım tekrar kurdum drog hocamın dediggi gibi camı çıkardım öle de denedim bu islemi fakat gene olmadı...
????
yardım eder misiniz??
????
yardım eder misiniz??
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- drog_1
- Megabyte3
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
biliyorum abi ustteki cevaplara da bakarsan anlarsin zaten abicim. her neyse lk89 driveri tamamen kaldiralim usb den kameramizi cekelim. kamerayla ilgili her seyi silelim. bilgisayarimizi kapatip acalim. tekrar kamerayi baglayalim otomatik bulunacaktir. sonrasinda driverimizi yuklemek icin yerini gostermemiz gerekiyor ama sakin otomatik bul deme.yalniz .dll dosyasini yukleme ihtimali cok zor eger benim sana gonderdiklerim olmadiysa elindeki driverla dene eksik olanlari buraya yaz ben sana ona gore dll dosyalarini kendi bilgisayarimdan gondereyim. yada yeni bir driver arayalim
saygilarimla
saygilarimla
- ultrailker
- Megabyte2
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
dedign gibi olmuyor benden dosya dll veya farklı bir dosya istemiyor...
drver klasörünü seçip burdan ara diyorum ama bulamıyor harfiyen uyguluyorum sonuç aynı..
söyle bir mantık düsündüm Evrensel seriyol denetleyicisindeki usb driverlerini tek tek kaldırmayı düsündüm ama intel driverinin birini kaldırınca pc yeniden baslatılıyor...
fakat bunu ilk denedim de camı ismiyle gördü yani driver istedi yükledim olmadı...
artık mantıgım durdu...
drver klasörünü seçip burdan ara diyorum ama bulamıyor harfiyen uyguluyorum sonuç aynı..
söyle bir mantık düsündüm Evrensel seriyol denetleyicisindeki usb driverlerini tek tek kaldırmayı düsündüm ama intel driverinin birini kaldırınca pc yeniden baslatılıyor...
fakat bunu ilk denedim de camı ismiyle gördü yani driver istedi yükledim olmadı...
artık mantıgım durdu...