1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Havelsan’da çalışan siber güvenlik uzmanı ölü bulundu

Gönderilme zamanı: 18 May 2025, 22:03
gönderen velociraptor
Resim

Ocak ayında Roketsan'da çalışan yazılım mühendisi Yusuf Serdar Yücel hayatını kaybetmiş, otopsi raporunda 'kimyasal madde' kullanılması nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Yücel'in ailesi ise 'suikast' iddiasında bulunmuştu.

BİR ACI HABER DE HAVELSAN'DAN GELDİ

OdaTV'nin haberine göre; Yücel'in ardından bir başka önemli savunma sanayii şirketi olan Havelsan'da da benzer bir kayıp yaşandı.

Resim

Geçtiğimiz cuma günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Havelsan'da 'Siber Güvenlik Uzmanı' olarak görev yürüten 32 yaşındaki R.K.'nın cansız bedeni odasındaki ranzaya asılı şeklide bulundu.R.K.'nın cansız bedenini bulan kuzeni M.Z.B. olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerine belki yaşıyordur diyerek Regaip Kurt'un cansız bedenini ranzadan indirdiğini söyledi. R.K. ile ilgili yapılan araştırmada kuzeniyle birlikte ikamet ettiği, HAVELSAN Siber Güvenlik Uzmanı olduğu, herhangi bir ekonomik ya da psikolojik sorununun veya bilinen bir hastalığı olmadığı bilgilerine ulaşıldı.

Kaynaklar :
https://www.sozcu.com.tr/havelsan-guven ... du-p175137
https://www.odatv.com/guncel/roketsanda ... -120098877
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/r ... du-2401878

Re: Havelsan’da çalışan siber güvenlik uzmanı ölü bulundu

Gönderilme zamanı: 18 May 2025, 22:41
gönderen Kayserilifatih
Suikast olma ihtimali yüksek gibi duruyor, durduk yere ölmesi pek normal değil bu konunun araştırılması gerektiğine inanıyorum fakat umarım ileride bu konu da hasır altı edilmez de sebebi mutlaka bulunur diye ümit etmek istiyorum.

Re: Havelsan’da çalışan siber güvenlik uzmanı ölü bulundu

Gönderilme zamanı: 19 May 2025, 14:00
gönderen TRWE_2012
Suikast....(kimin parmağı var? : ABD veya İsrail yada Yunanistan)

Re: Havelsan’da çalışan siber güvenlik uzmanı ölü bulundu

Gönderilme zamanı: 20 May 2025, 00:33
gönderen burak35
Şüphelidir. Net.