Adım 1: Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni baslatma
Baslat'ı ve sonra Çalıstır'ı tıklatın, regedit yazın ve Tamam'ı tıklatın. Kayıt Defteri Düzenleyicisi baslatılır.
Adım 2: UpperFilters kayıt defteri girdisini silme
1. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde, Bilgisayarım'ı ve ardından HKEY_LOCAL_MACHINE ögesini genisletin.
2. SYSTEM ögesini ve sonra da CurrentControlSet'i genisletin.
3. Control ögesini ve ardından Class'ı genisletin.
4. Class altında, {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ögesini tıklatın.
5. Sag bölmede (konu alanında), UpperFilters'ı tıklatın.
Not UpperFilters.bak kayıt defteri girdisi de görünebilir. UpperFilters kayıt defteri girdisini silmek için, UpperFilters.bak ögesini degil UpperFilters'ı tıklatmalısınız.
6. Düzen menüsünde, Sil'i tıklatın.
7. Asagıdaki iletiyi aldıgınızda, UpperFilters kayıt defteri girdisini silme islemini onaylamak için Evet'i tıklatın:
Bu degeri silmek istediginizden emin misiniz?
UpperFilters kayıt defteri girdisi, {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} kayıt defteri alt anahtarından kaldırılır.
Not Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkmayın. Bu programı sonraki adımda da kullanacaksınız.
Adım 3: LowerFilters kayıt defteri girdisini silme
1. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde, Bilgisayarım'ı ve ardından HKEY_LOCAL_MACHINE ögesini genisletin.
2. SYSTEM ögesini ve sonra da CurrentControlSet'i genisletin.
3. Control ögesini ve ardından Class'ı genisletin.
4. Class altında, {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ögesini tıklatın.
5. Sag bölmede (konu alanında), LowerFilters'ı tıklatın.
Not LowerFilters.bak kayıt defteri girdisi de görünebilir. LowerFilters kayıt defteri girdisini silmek için, LowerFilters.bak ögesini degil LowerFilters'ı tıklatmalısınız.
6. Düzen menüsünde, Sil'i tıklatın.
7. Asagıdaki iletiyi aldıgınızda, LowerFilters kayıt defteri girdisini silme islemini onaylamak için Evet'i tıklatın:
Bu degeri silmek istediginizden emin misiniz?
LowerFilters kayıt defteri girdisi, {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} kayıt defteri alt anahtarından kaldırılır.
8. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.
Adım 4: Bilgisayarı yeniden baslatma
Bilgisayar yeniden baslatıldıktan sonra bir CD kayıt programı artık çalısmıyorsa, bu programı yeniden yüklemelisiniz.
hata kodu 31 düzeltilmesi
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: