Selam arkadaslar bilgisayarim acilmiyor sistem pas istiy
-
- Bit
Selam arkadaslar bilgisayarim acilmiyor sistem pas istiy
Selam arkadaslar elden dusme bir bilgisayar aldim ama bilgisayari ilk actigimda benden sistem paswört istiyor ben ilk defa bolye bir sey duydum aldigim kisiye sordum onunda haberi olmadigini soyluyor acaba icinde windows yuklu degil diyemi oyle bir sey istiyor, bios pilini cikarip yerine taktim ama yine ayni, xp cd, sini koydum yine ayni ne yapacagimi sasirdim bilgisi olan arkadaslar yardim ederlerse cok memlun olurum, simdiden tesekkurler
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9995 kez
Sanirim sorununuz arkadasinizdan alacaginiz O pc ile ilgili bir disket ile hallolacaktir , asagida bu tarz bir system passwortunun nasil olusturuldugu anlatilmistir:
Not: geri dönüsü yoktur lütfen denemeyiniz
baslat > calistir > syskey yazalim ve ok diyelim
Winlogon+R/syskey/enter/güncellestir/baslangic anahtarini diskette sakla sectikten sonra bicimlendirilmis bi disketi flopye takip iletisim menüsünden tamam diyerek sistem baslangic anahtarini diskete kaydediyoruz...
Ve artik sisteminiz bu disket olmadan acilmiyor...
Umarim asagidaki linkte anlatilan olmamistir:
viewtopic.php?t=1403
Not: geri dönüsü yoktur lütfen denemeyiniz
baslat > calistir > syskey yazalim ve ok diyelim
Winlogon+R/syskey/enter/güncellestir/baslangic anahtarini diskette sakla sectikten sonra bicimlendirilmis bi disketi flopye takip iletisim menüsünden tamam diyerek sistem baslangic anahtarini diskete kaydediyoruz...
Ve artik sisteminiz bu disket olmadan acilmiyor...
Umarim asagidaki linkte anlatilan olmamistir:
viewtopic.php?t=1403
-
- Bit
Dostum galiba senin anlattiklarin dogru
Slm velociraptor dediklerin dogru, lakin ben arkadasimla konustum o disk , ortada yok arkadasim kendine yeni bir bilgisayar alinca eski yani benim ondan satin aldigim bilgisayari bir kenara koymus bana daha yeni satti, yani ortada disk yok bilgisayari geri veririm ama 100 ⬠cok ucuza aldim o yuzden geri vermek istemiyorum baska yapabilecegim halledebilecegim bir sey yokmu saygilar.
- velociraptor
- Yottabyte4
ne yalan söyleyeyim syskey hack etme konusunu hic arastirmadim fakat normal Cd den calisan sistemlerle olmadigini okumustum birkac forumda , yani normal admin pass hack gibi degilmis , ben konuyu bir arastirirm , fakat Türkcede kaynak oldugunu sanmiyorum , varsa ve bizimle paylasan arkadasim olursa memnun olurum
fakat tavsiyem yinede ERD commander veya BART PE den biri ile systemi acmayi denemeniz (bizzat görelim olup olmadigini)
fakat tavsiyem yinede ERD commander veya BART PE den biri ile systemi acmayi denemeniz (bizzat görelim olup olmadigini)
- bambucya77
- Kilobyte3
arkadasim linkteki programi indirip neroyla cd ye yazdir bilgisayarini cd den baslat masa ustune gelene kadar hic birseycikleri elleme baslat menusunden
password unu degistir bakalim olacakmi yinede denemeni tavsiye ederim kolay gelsin haa bide olumlu yada olumsuz gorusunu buraya yazarsan memnun oluruz.
:wink:
------(geçersiz link)------ 8961513/Erd2005.rar.html
Zip pass: www.philka.ru
password unu degistir bakalim olacakmi yinede denemeni tavsiye ederim kolay gelsin haa bide olumlu yada olumsuz gorusunu buraya yazarsan memnun oluruz.
:wink:
------(geçersiz link)------ 8961513/Erd2005.rar.html
Zip pass: www.philka.ru
-
- Bit
Bambucya bana biraz bilgi verirmisin lutfen
Bambucya bana biraz bilgi verebilirmisin,bu programi rar,dan cikardiktan sonra direk,mi cd. ya aktaracagiz yoksa actiktan sonra baska bir sey yapacakmiyiz birde bende nero yok varda kullanmiyorum Ashampoo kullaniyorum o,da olurmu ve cd,ye nasil aktarmam gerekiyor .Birde dostzm ben bu programi daha onceden duymustum yanlis hatirlamiyorsam bu program bigisayar admin sifresini reset,liyor diye biliyorum ama denemekte yarar var taabi ama once sen bana biraz billgi verirsen , yarin sabah, cevap yazarsan sevinirim.
- bambucya77
- Kilobyte3
Re: Bambucya bana biraz bilgi verirmisin lutfen
arkadasim programi indir iso lu oldugu icin direk cd ye yazdir ashampoo da olabilir zanedersem kalibi diske yazdir bolumunden yazdirabilirsin farketmezbyirom yazdı:Bambucya bana biraz bilgi verebilirmisin,bu programi rar,dan cikardiktan sonra direk,mi cd. ya aktaracagiz yoksa actiktan sonra baska bir sey yapacakmiyiz birde bende nero yok varda kullanmiyorum Ashampoo kullaniyorum o,da olurmu ve cd,ye nasil aktarmam gerekiyor .Birde dostzm ben bu programi daha onceden duymustum yanlis hatirlamiyorsam bu program bigisayar admin sifresini reset,liyor diye biliyorum ama denemekte yarar var taabi ama once sen bana biraz billgi verirsen , yarin sabah, cevap yazarsan sevinirim.
evet admin sifresini degistirebiliyorsun ok denemekte fayda var kolay gelsin.
- bambucya77
- Kilobyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
Degerli üyemiz bambucya77 : yapilan en kötü yardim ö.m den yapilanidir , cünkü yarin bu basliktan ayni soruyu soracak bir baska arkadasa ayni aciklama tekrar yapilmak zorunda kalacaktir , o nedenle hertürlü aciklamayi forumda yapalim .bambucya77 yazdı:arkadasim ozel mesajlarini oku oraya gereken aciklamayi yaptim ok (pm) bolumune.
Not: Bu arada sende ERD commanderin linkini vermissin :D
- bambucya77
- Kilobyte3
arkadasim kalibi eger diske yazdirdiysan yapacagin sey cok basit cd yi cd rom a koy ve bilgisayarini cd den boot et yani bilgisayarin acilirken f12 basip boot ayarlarindan boot from cd rom olarak ayarlayip bilgisayari baslattigin zaman program kendiliginden acilacak senin bu arada hicbiryere dokunman gerekmez masa ustune gelindigi zaman Start>System tools>Locksmithbyirom yazdı:Dostum dediklerini yapiyorum ama bilgisayari cd,den nasil baslatacagim F8, F12, F2 yada baska bir sey mi yapmam lazim F12 bastigim zaman setup cikiyor ama oradada cd,den baslat diye bir yer yok cevabini bekliyorum
tablarindan admin sifresini degistir ama bunlari yapmadan once bilgisayarin acilisa izin vermiyorsa ozaman yapacak birsey yoktur denemekte fayda var
velociraptor arkadasim haklisin kusuruma bakma dikkat ederim birdahaki sefere :ü
not: verdigim link sizin verdiginiz linkti :)
- velociraptor
- Yottabyte4
keske yazmak yerine sadece linki verseydin cünkü ayni aciklamalar cok önceden yapilmisti
viewtopic.php?t=85
Herneyse ana konumuz yardimci olmak :D
viewtopic.php?t=85
Herneyse ana konumuz yardimci olmak :D
-
- Bit
Arkadaslar sorun halledilmistir herkese tesekkurler
Arkadaslar sorunu en sonunda format atarak cozdum herkese tesekkur ediyorum kendinize iyi bakin