xpspeed wireless baglantiyi; bozuyor

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
akdum
Bit
Bit

xpspeed wireless baglantiyi; bozuyor

Mesaj gönderen akdum »

arkadaslar xpspeed i ilk versiyonu da kullanmistim ancak ilk defa wireless olan biir laptopda kullandim. ve soyle bir sorunla karsilastim. ilk baglanti kuruluyor. ancak 1veya 2 dakika sonra sinyan gucu mukemmel diyor ama baglanti hizina 1 diyor ve sinirli baglanti veya baglanti yok diyor. baglanti uzerinde onar diyorum baglaniyor sonra yine ayni sorun. cozum oneriniz varmi acabaü network sorunu topictekini yaptim ama olmadi. registryi backup dan geri cevirmek istedim onada hata verdi.
Kullanıcı avatarı
selll90
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen selll90 »

Msj lara cvp yazarken daha dikatli olalim ...Ayri baslik halinde olan msj buraya tasinmistir ...
akdum yazdı:sorunu system mechanicten registry tamir ve gri yuklemeden hallettim arkadaslar.muhtesem program system mechanic. xp speed de harika bir program ancak laptop da wireless da sorun oluyor.masa ustu bilgisayarimda xp speed daima yuklu olacak tesekkurler.
En son selll90 tarafından 08 May 2006, 01:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9994 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Sorun cok ilginc hatta bir okadarda sasirtici , xpspeed i downloada sunmadan önce (daha versiyon 1 bile yokken) ben Pc imde xpspeed kullaniyordum ve tesadüf odurki ben 3 - 4 yildir Wlan (Wireless lan) kullaniyorum , hatta xpspeed diger baglanti türlerinde test edilmeden önce wlan da test ediliyor (baglantimdan dolayi) böyle bir sorun olsa öncelikle bende olmasi gerekirdi , ayrica registry i yüklerken ne gibi bir hata mesaji aldiginizi yazarsaniz sanirim ilerki versiyonlar icin bir calisma alanim olur
akdum
Bit
Bit

şeklinde hata mesajı aldım

Mesaj gönderen akdum »

C:\Registry\Regbackup.reg alinamiyor:Tüm veri, kayida basariyla yazilamadi.Bazi anahtarlar sistem veya diger islemler tarafindan acilmis.

seklinde hata mesaji aldim.tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
mavigece
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen mavigece »

dostum o hata mesaji diil sanirim. windows gerekli gördügü dosyayi bulamiyorsa eger kendisi olusturuyor.sende yedekledigin kayit defterini geri yükledigin zaman o dosyalar var oldugu icin böyle bir mesaj veriyor diye düsünüyorum.

Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9994 kez

Re: şeklinde hata mesajı aldım

Mesaj gönderen velociraptor »

akdum yazdı:C:\Registry\Regbackup.reg alinamiyor:Tüm veri, kayida basariyla yazilamadi.Bazi anahtarlar sistem veya diger islemler tarafindan acilmis.

seklinde hata mesaji aldim.tesekkurler.
Bu tür durumlarda yedegi güvenli kipte geri almanizi öneririm