Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıkmıştır

Kullanıcı avatarı
Serdar Yıldırım
Byte2
Byte2
Teşekkür etti: 7 kez

Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıkmıştır

Mesaj gönderen Serdar Yıldırım »

Orta Asya'da kurulu Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıkmıştır. Yazılar, Uygur Arapça'sıdır. Ekranı yukarı doğru kaydırırsanız işte Türkçe ve Anne Güvercin. İyi okumalar dilerim.
https://www.uyghur-archive.com/lopnuri/index_y3630.html
Kullanıcı avatarı
Serdar Yıldırım
Byte2
Byte2
Teşekkür etti: 7 kez

Re: Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıkmıştır

Mesaj gönderen Serdar Yıldırım »

KONUŞAN LEYLEK
Yazan: Serdar Yıldırım
Benim yazdığım bu masal peştuca diliyle yayınlandı.
Afganistan’da ve Pakistan’ın batı kesiminde yaşayan Peştunların konuştuğu dil. Hint-Avrupa dillerinin Hint-İran dilleri öbeğine bağlıdır. Kırk beş harfli bir alfabesi vardır.
Peştunlar tarafından konuşulan dil, Darice ile birlikte Afganistan'ın iki resmi dilinden biridir. 40 ila 60 milyon arasında kişi tarafından konuşulduğu düşünülen dil, Peştun kimliğinin temel "unsurlarından" biridir. Peştuca, bu dile uyarlanmış Arap alfabesiyle yazılır. Ayrıca Farsça ve Arapçadan girmiş çok sayıda kelimeye rastlanır.
https://telegram.me/s/Turk_Balalari_Tur ... 5C3sYnG6QA

Sayfayı yukarı doğru kaydırırsanız Konuşan Leylek masalına daha kolay ulaşırsınız
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte2
Exabyte2
Teşekkür etti: 1297 kez

Re: Türk-Uygur Devleti sitesinde benim yazdığım Anne Güvercin isimli hikaye çıkmıştır

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Sen hakikaten yetenekli bir hikaye yazarısın.Bana göre sen, bir flim senaryosu bile yazacak yeteneğe de sahipsin.