modem kurulumu için yardım
- proled
- Byte3

modem kurulumu için yardım
arkadaslar evime internet baglatacagım ama modem kurulumu gerekiyor.
modemim: Aztech dsl 206u (Adsl usb modem)
kurulum cd si var ancak beceremedim herhalde.geçen sene bi aralar gene kurmustuk baglantıyı,o zaman masaüstünde bir telefon isareti gibi bi sey çıkıyo du biz fareye sag tıklayınca baglan yapıyorduk oluyordu.ancak simdi kurunca masaüstünde o çıkmıyor.baglantı çarsamba günü gelecek.(adsl için)
google dan aradım ama yeterli bilgi bulamadım.(özellikle resimli bulsam çok makbule geçer)
bu konuda yardım eden olursa çok sevinirim.
modemim: Aztech dsl 206u (Adsl usb modem)
kurulum cd si var ancak beceremedim herhalde.geçen sene bi aralar gene kurmustuk baglantıyı,o zaman masaüstünde bir telefon isareti gibi bi sey çıkıyo du biz fareye sag tıklayınca baglan yapıyorduk oluyordu.ancak simdi kurunca masaüstünde o çıkmıyor.baglantı çarsamba günü gelecek.(adsl için)
google dan aradım ama yeterli bilgi bulamadım.(özellikle resimli bulsam çok makbule geçer)
bu konuda yardım eden olursa çok sevinirim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20176 kez
Sanirim bir üst madeli ile kurulumu aynidir o nedenle asagidaki dökümandan faydalanabilirsiniz:
Kod: Tümünü seç
http://www.albim.com/aztech/modem/dsl208u.pdf- proled
- Byte3

velociraptor;dün denedim ama yapamadım.aslında kuruyorum ama benim modem usb tipi oldugu için çevirmeli ag kısayolu mu ne çıkacakmıs ben onu yapamıyorum.foruma resim ekleyemesigim için asagıdaki linkten islemlerimin resimlerine bi bakarsan iyi olur:
http://harcirac.googlepages.com/grntler.doc
bu arada :ben senin hazırlamıs oldugun hızlandırıcı programı kurduktan sonra program ekle çıkar yerinin solundaki windows bilesenlerini ekle kaldır menüsünden bazı bilesenleri kaldırmıstım acaba onun etkisi olabilir mi?yoksa kurunca cd yi gelmesi lazım
http://harcirac.googlepages.com/grntler.doc
bu arada :ben senin hazırlamıs oldugun hızlandırıcı programı kurduktan sonra program ekle çıkar yerinin solundaki windows bilesenlerini ekle kaldır menüsünden bazı bilesenleri kaldırmıstım acaba onun etkisi olabilir mi?yoksa kurunca cd yi gelmesi lazım
- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- proled
- Byte3

velociraptor inan hiç bi sey anlamadım bana ingilizce yazsan daha iyi anlardım belki :D
ayrıca senin verdigin klavuzda herhangibir ıp no yok ve de telekomda bana vermedi.
benim asıl sorunum su aslında:
ben bu cd yi kurunca çevirmeli ag gelmesi lazımmıs.ona sag tıklayacam ve baglan çıkacak.ben bu modemi geçen sene de kullandım oradan biliyorum.ag baglantılarıma giriyorum bombos hiç bi sey yok.
ayrıca senin verdigin klavuzda herhangibir ıp no yok ve de telekomda bana vermedi.
benim asıl sorunum su aslında:
ben bu cd yi kurunca çevirmeli ag gelmesi lazımmıs.ona sag tıklayacam ve baglan çıkacak.ben bu modemi geçen sene de kullandım oradan biliyorum.ag baglantılarıma giriyorum bombos hiç bi sey yok.
- proled
- Byte3

velociraptor;isi hallettim.mesele suymus: dedigim gibi ben bazı winwos bilesenlerini silmistim ve modemle ilgili bir bilesen de sildiklerimin arasındaymıs,format attım tekrar kurdum ve istedigim kısayol geldi.
ilgin için tesekkür ederim.
bu arada: Xpspeed in 12. versiyonu çıkmıs benim daha yeni haberim oldu, v6 yı kullanıyordum.çok iyi bir is yapmıssınız.
saglıcakla...
ilgin için tesekkür ederim.
bu arada: Xpspeed in 12. versiyonu çıkmıs benim daha yeni haberim oldu, v6 yı kullanıyordum.çok iyi bir is yapmıssınız.
saglıcakla...
- velociraptor
- Yottabyte4