Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10053 kez
- burak35
- Exabyte2
- Teşekkür etti: 6918 kez
Re: Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su
Valla karar veremedim. Ne kadar sağlıklı acaba ?
- root@localhost
- Gigabyte2
- Teşekkür etti: 2806 kez
Re: Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su
Ters ozmoz ile 1 birim içme suyu karşılığı 3 birim çeşme suyu çöpe atar. Bende var kullanıyorum. Memnunum. Sasal dediğimiz sular sanki çok mu mettah? Sıcakta günlerde duruyor bidonlarda plastik şişelerde vb. F/P olarak da iyi. Damacana parasından kurtulduk. Yerli yersiz su bitmesinden pazar günü şu aramaktan kurtulduk.
Çevreye belki zararı var-dır fakat şu devirde çevreye zararı olmayan mi kaldı ?
-
- Gigabyte1
- Teşekkür etti: 428 kez
Damacana içilecekse cam damacana için diyor ama cam damacanayı nereden bulacağız o da tartışılır genelde bi plastik şişe damacana su satılıyor. Su arıtmada da bütün minerallerin yok edildiğini bilmiyordum bunu da böylece öğrenmiş oldum
En son Kayserilifatih tarafından 02 Kas 2024, 23:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- burak35
- Exabyte2
Olduğun yerde izsu falan yok mu ? Biz eskiden arada izmirde izsu dan su doldururdukta.root@localhost yazdı: 02 Kas 2024, 04:48 Ters ozmoz ile 1 birim içme suyu karşılığı 3 birim çeşme suyu çöpe atar. Bende var kullanıyorum. Memnunum. Sasal dediğimiz sular sanki çok mu mettah? Sıcakta günlerde duruyor bidonlarda plastik şişelerde vb. F/P olarak da iyi. Damacana parasından kurtulduk. Yerli yersiz su bitmesinden pazar günü şu aramaktan kurtulduk.
- root@localhost
- Gigabyte2
- Teşekkür etti: 2806 kez
Plastik damacana 19lt 100lira
Cam damacanayı kim alacak kim içecek bu devirde. Yazın 3 güne bir damacana bitiyor evlerde. Hadi için. İçelim.
Kaynakları kapadılar hep. 1-2 yerde kaldı. Narlıdere'de tepe de bir yer var ama ishal filan yapıyor bazen. Eskide kaldı o işler. Doğa kirlendi.
Cam damacanayı kim alacak kim içecek bu devirde. Yazın 3 güne bir damacana bitiyor evlerde. Hadi için. İçelim.
Kaynakları kapadılar hep. 1-2 yerde kaldı. Narlıdere'de tepe de bir yer var ama ishal filan yapıyor bazen. Eskide kaldı o işler. Doğa kirlendi.
- Karabigalı
- Byte3
- Teşekkür etti: 477 kez
bu paylaşımı arıtma cihazı kullanan arkadaşıma gönderdim ben kullanmıyorum o kullanıyor kendisi 1 e 1 diyor tabi markadan farklılıklar olabilir bulunduğum yerde önceden sebeke suyu yeterli gelmediği için belediye sondaj ile kuyu açılmasına izin veriyordu şimdi izin verilmiyor 2015 yılından beri kendi kuyumuzdan 49 metre derinden taş suyu kullanıyorum çok memnunum yaşadığım yerde binaların % 80 i aynı durumda
- burak35
- Exabyte2
Malesef insanoğlu doğayı kirletti o yüzden hak veriyorum. :/