Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su

Bitkilerle tedavi ve hangi bitki neye iyi gelir gibi görsel ve yazılı bilgilerin yeraldığı bölümdür
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10053 kez

Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su

Mesaj gönderen velociraptor »

Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte2
Exabyte2
Teşekkür etti: 6918 kez

Re: Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su

Mesaj gönderen burak35 »

Valla karar veremedim. Ne kadar sağlıklı acaba ?
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 2806 kez

Re: Su Arıtma Cihazı almayı düşünenler mutlaka izlemelisiniz. Ne kadar arıtılmış suya ne kadar atık su

Mesaj gönderen root@localhost »

Ters ozmoz ile 1 birim içme suyu karşılığı 3 birim çeşme suyu çöpe atar. Bende var kullanıyorum. Memnunum. Sasal dediğimiz sular sanki çok mu mettah? Sıcakta günlerde duruyor bidonlarda plastik şişelerde vb. F/P olarak da iyi. Damacana parasından kurtulduk. Yerli yersiz su bitmesinden pazar günü şu aramaktan kurtulduk.

Çevreye belki zararı var-dır fakat şu devirde çevreye zararı olmayan mi kaldı ?
Kayserilifatih
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 428 kez

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Damacana içilecekse cam damacana için diyor ama cam damacanayı nereden bulacağız o da tartışılır genelde bi plastik şişe damacana su satılıyor. Su arıtmada da bütün minerallerin yok edildiğini bilmiyordum bunu da böylece öğrenmiş oldum
En son Kayserilifatih tarafından 02 Kas 2024, 23:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte2
Exabyte2

Mesaj gönderen burak35 »

root@localhost yazdı: 02 Kas 2024, 04:48 Ters ozmoz ile 1 birim içme suyu karşılığı 3 birim çeşme suyu çöpe atar. Bende var kullanıyorum. Memnunum. Sasal dediğimiz sular sanki çok mu mettah? Sıcakta günlerde duruyor bidonlarda plastik şişelerde vb. F/P olarak da iyi. Damacana parasından kurtulduk. Yerli yersiz su bitmesinden pazar günü şu aramaktan kurtulduk.

Çevreye belki zararı var-dır fakat şu devirde çevreye zararı olmayan mi kaldı ?
Olduğun yerde izsu falan yok mu ? Biz eskiden arada izmirde izsu dan su doldururdukta.
Kullanıcı avatarı
root@localhost
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 2806 kez

Mesaj gönderen root@localhost »

Plastik damacana 19lt 100lira

Cam damacanayı kim alacak kim içecek bu devirde. Yazın 3 güne bir damacana bitiyor evlerde. Hadi için. İçelim.

Kaynakları kapadılar hep. 1-2 yerde kaldı. Narlıdere'de tepe de bir yer var ama ishal filan yapıyor bazen. Eskide kaldı o işler. Doğa kirlendi.
Kullanıcı avatarı
Karabigalı
Byte3
Byte3
Teşekkür etti: 477 kez

Mesaj gönderen Karabigalı »

bu paylaşımı arıtma cihazı kullanan arkadaşıma gönderdim ben kullanmıyorum o kullanıyor kendisi 1 e 1 diyor tabi markadan farklılıklar olabilir bulunduğum yerde önceden sebeke suyu yeterli gelmediği için belediye sondaj ile kuyu açılmasına izin veriyordu şimdi izin verilmiyor 2015 yılından beri kendi kuyumuzdan 49 metre derinden taş suyu kullanıyorum çok memnunum yaşadığım yerde binaların % 80 i aynı durumda :-)
Kullanıcı avatarı
burak35
Exabyte2
Exabyte2

Mesaj gönderen burak35 »

Malesef insanoğlu doğayı kirletti o yüzden hak veriyorum. :/