Internet explorer resim sorunu?

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
selooo
Bit
Bit

Internet explorer resim sorunu?

Mesaj gönderen selooo »

Arkadaslar mesala icerisinde 30-40 tane resim bulunan bir sayfa actigimda resimlerin bir kismi aciliyor geri kalan tum resimler kare icerisinde "X" isareti olarak cikiyor ustune gelip resmi goster dedigimde resimleri gosteriyor. Internet explorer 6'da da 7'de de denedim hep ayni sorun biktim artik resmi goster demekten bunun bir caresi yokmu arkadaslar yardimlarinizdan dolayi simdiden tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasimayni sorun bir ara bende de vardi ama internet hizindan kaynaklanabiliyor bazen bazense kücük trojanlar yüzünden böle bisi yapiyor bence öncelikle bir virüs taramasi yaptir derim yalniz kullandigin program virüsleri deil kücük spy tazri olanlari arayan bir program olsun
kolay gelsin
selooo
Bit
Bit

Mesaj gönderen selooo »

Virus taramasi falan yaptim temiz buyuk ihtimal hiz sorunudur.Acaba regeditten falan ayarlama imkani yokmu yani gec acilsin ama tam acilsin deli oluyorum resmi gosterdemeye.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

arkadasim xpspeed i kurman yeterli...internetinde sorun varsa xpspeed de sorununu cözemez
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12413 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

1.acilmamis olan resmin üzerine sag clickleyin ve acilan ekranda i.e nin bu formati taniyip tanimadigina bakin:
(asagidaki resim):
Resim

2.tools > Internet option > Advanced > acilan ekrandaki "Multimedia"
ana basligi altinda show pictures seceneginin isaretli olup olmadigini kontrol edin.

3.ActiveX, Cookies ve Java-Applets lerin aktiv olup olmadigini kontrol edin
tools > Internet option > security > burada dipte sagda yeralan default level butonuna clickleyin ve onaylayip cikin.

4.internet exploreri baslatalim view > encoding > Auto select diyelim

5. Firewal kullaniyorsaniz birde kapatip deneyin
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen bambucya77 »

bunu firefox ile deneyin bakalim olacakmi :ü:
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

bazi sayfalarda acilmayan resimler sevgili adminimizinde dedigi gibi desteklemiyor olabilir ama opera ve firefox ta sorun cikmadigina eminim...
selooo
Bit
Bit

Mesaj gönderen selooo »

Arkadaslar yanitlariniz icin tesekkurler.Burak_dalkir arkadasim zaten xpspeed kullaniyorum velociraptor arkadasim dediklerini aynen yaptim yine ayni bambucya77 arkadasim firefox'u kurdum ama deli etti beni kitlenip donuyor sebebini bende cozemedim( p2p programlarini kullaniyorum ondan diyecem ama onlari kapattigim zamanda sorun devam ediyor). Yardimlarinizdan dolayi tesekkurler.