Bu Ülkenin Bayrağına Ve Kurucusunun Posterine Tahamül Edemeyenler, "Sınır Kapısı" Orada, Defolun Gidin....!!!
Re: Bu Ülkenin Bayrağına Ve Kurucusunun Posterine Tahamül Edemeyenler, "Sınır Kapısı" Orada, Defolun Gidin....!!!
Yunan bir sanatçının böyle bir istekte bulunması gayet normal geldi bana haklı olmasada, Allah'tan bunu severek kabul edecek bir zihniyet yoktu karşılarında.
Benim esas üzüldüğüm konu; kendi TÜRK halkımızın da yarısı, eğitimsizlik ve cahillikten BAYRAK ve ATATÜRK düşmanı olmuş.
Bu tarz insanlarla konuşulmuyor bile ve inanılmaz cahil cesaretleri var.
Beyinleri bloke olmuş akıl-fikire kapalılar, işin kötü tarafı kendilerini de çok akıllı sanmaları.
Korkarım eğitim bu şekilde devam ederse daha da kötüye gidecek!
Ama herşeye rağmen sizin gibi düşünen insanları görmek güzel, karamsar olmaktan vazgeçiyor pozitif düşüncelere yöneliyoruz bir nebze de olsa.
SAYGILARIMLA
Benim esas üzüldüğüm konu; kendi TÜRK halkımızın da yarısı, eğitimsizlik ve cahillikten BAYRAK ve ATATÜRK düşmanı olmuş.
Bu tarz insanlarla konuşulmuyor bile ve inanılmaz cahil cesaretleri var.
Beyinleri bloke olmuş akıl-fikire kapalılar, işin kötü tarafı kendilerini de çok akıllı sanmaları.
Korkarım eğitim bu şekilde devam ederse daha da kötüye gidecek!
Ama herşeye rağmen sizin gibi düşünen insanları görmek güzel, karamsar olmaktan vazgeçiyor pozitif düşüncelere yöneliyoruz bir nebze de olsa.
SAYGILARIMLA