xpspeed in Hardwareye bir zarari varmi=?
- dnzbzkn
- Megabyte2

xpspeed in Hardwareye bir zarari varmi=?
arkadaslar bilgisyarıma xp kurcam suan vista kullanıyorum.bilgisayarım yavasladı eskisi gibi olmasını istiyorum.bu programı buldum.fakat tereddüteyim kurarsam bi hasar meydana getirip getirmeyecegini de bilmiyorum.islemciye ram'e hard diske vb.
bir sorun cıkarmıyacaksa kurup eskisi gibi olmasını istiyorum bilgisayarımın.önerilerinizi bekleiyorum.gercekten ise yarıyormu?sisteme veya donanımlara bi zararı warmı?fazla ısınmasına sebep oluyomu?
lütfen yardım edin önerilerinizi bekliyorum.tesekkürler...
bir sorun cıkarmıyacaksa kurup eskisi gibi olmasını istiyorum bilgisayarımın.önerilerinizi bekleiyorum.gercekten ise yarıyormu?sisteme veya donanımlara bi zararı warmı?fazla ısınmasına sebep oluyomu?
lütfen yardım edin önerilerinizi bekliyorum.tesekkürler...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20843 kez
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
xpspeed ayarları tamamen yazılım ile ilgilidir.kesinlikle donanımınıza zarar vermez. bu yonden rahat olabilirsiniz aynı zamanda xpspeed i kurmadan once sevgili velociraptor un hazırladıgı geri yukleme yazılımı suanda kullanmakta oldugunuz yonetimin tamamen yedegini alıyor aksi bir durumda yedegi geri yukleme sansınız vardır ki bunu yapmak sadece 2 tık a baglıdır. yani bu kadar kolay....
kolay gelsin
kolay gelsin
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 20843 kez
Geri yükleme yazilimi bana ait degildir ben sadece entegre ettim ve xpspeed kurulumu sirasinda yedegi otomatik olarak almaktadir , yedegin geri alinmasi konusunda bakiniz:
viewtopic.php?t=10841
viewtopic.php?t=10841