Arkadaslar bu olay yeni basladi.örn d sürücüsündeki bir dosyayi yine d deki bir klasöre tasimak istedigim zaman restart atiyor makina.Yani sürükleyerek de tasimayi denedim ama yine restart atti ve kes yapistir dedim dosyayi tam yapistiracagi zaman yine restart atiyo makine.yani hicbir sekilde d de dosya tasiyamiyosun. bu kesin yazilimsal bisey yani donanimla bi alakasi yok bunun.bunu yapmadan önce registry de burdan aldigim birkac degisikligi uygulamistim DNS iyilestirmesi ve disk mft sinin ayarlanmasiyla ilgili ayarlari yapmistim ama bunlardan kaynaklanacagini pek sanmiyoum regseeker programi ile de registry temizligi yaptim ve bunlarin hepsi de önemsiz nesnelerdi.bunlardan da olacagini yine düsünmüyorum.Sistemi en güncel spy ve virus testine tabi tuttum temiz cikti.(Spyware doctor ve kaspersky)
simdi kafamda soru isareti war son zamanlarda da sisteme hicbir program falan da yüklemedim ama bunu niye yapiyo böleüben yine her ihtimale karsi da sistem özelliklerini yazayim.
Win XP home SP2 Orjinal
150 GB Western Digital SATA HDD
1024 MB RAM
P4 3.2 HT islemci
400 Watt Power Supply
Anakart İntel 915 GAV
iste bunlar ama bu sorun bence kesin yazilimsal bisey ve islemci sicakligi falan hepsi normal degerlerde.zaten bu sorunu yeni yapmaya basladi.(D sürücüsünde daha 30 GB bos alan var!! HDD de saglam yani hicbir sorunu yok baska makinalarda denendi)Ama bi anlam veremiyorum herhangi bir dosyayi tam tasiyacakken pc nin restart yapmasina