Avast Antivirus İnce Ayarları

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Avast Antivirus İnce Ayarları

Mesaj gönderen Kripteks® »

Avast antivirus ayarları

İlk asama:

Kurulumu bitirip avast stabil olarak çalısmaya basladıktan sonra taskbarda (saatin yanı yani) simgeye çift tıklayın.
Açılan pencereden "Ayrıntılar" dügmesine tıklayın.
Soldu bulunan korumlaradan "Standart kalkan" seçengine tıklayıp sag taraftaki "kisisellestir" dügmesine tıklayın.
Tarayıcı(Temel) sekmesinde en altta bulunan "Yükleme esnasında dinamik kütüphaneleri tara" seçenegini pasif hale getirin.
Tarayıcı(Gelismis) sekmesine gelin.
Burada "Açılırken dosyaları tara" seçenegini devre dısı bırakın. Ve tamam dügmesine tıklayın.

ikinci asama:

Avast simgesine sag tus ile tıklayıp "Program Ayarları" na girin
Genel bölümünden "Program açılısında hafızayı test et" seçenegi devre dısı bırakın.
Sorun bulma bölümünden "Açılır pencerede göstermeden önce tam ekran uygulamarı denetle" seçenegini aktif hale getirin.

Bu yazıyı ilk defa bu forumda yazıyorum. Kaynak ve yazar belirtmek kaydıyla alıntı yapılabilir. Umarım birileri çıkıpta kendi yazmıs edasıyla saga sola kopyala yapıstır yapmaz.

Hepinize problemsiz günler dileklerimle......
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen N2O »

tesekkürler
ozkanaydin
Bit
Bit

Mesaj gönderen ozkanaydin »

Arkadasım verdigin bilgiler için tesekkürler..Ancak bir avast kullanıcısı olarak bu ayarların ne ise yaradıgını yazarsan sevinirim..Hosçakal ve basarılar..
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

özkan bey merhaba

yıllar sonra siiz görmek güzel

kısacası avastın sistemi rami ve açılıs hızını en hızlı ve stabil hale getiren ayarlardır bunlar

bu ayarları uyguladıgınız takdirde avastın sisteminizi fazla yormadıgını göreceksiniz
ozkanaydin
Bit
Bit

Mesaj gönderen ozkanaydin »

Sizin gibi bilgili arkadaslarda olmasa halimiz ne olacak bilemiyorum..Bu forumda verdigin her bilgi için (buna tüm arkadaslar dahil) allah razı olsun..Saygı ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

ozkanaydin yazdı:Arkadasım verdigin bilgiler için tesekkürler..Ancak bir avast kullanıcısı olarak bu ayarların ne ise yaradıgını yazarsan sevinirim..Hosçakal ve basarılar..
İlk asamanın birinci ayarında "Yükleme esnasında dinamik kütüphaneleri tara" seçenegini deaktif ederseniz bilgisayarınıza medya yüklemesi yaparken çok ayrıntılı tarama yapmasını engeller ve zamanınızın kaybolmasını önlersiniz.
"Açılırken dosyaları tara" seçenegini deaktif ederseniz avast'ın baslarken bir takım bellek dosyalarını tarama yapmasını engellemis olursunuz.

İkinci asamada ilk ayar, dosya taramasından önce yapılan bellek testini kapatmak, ikinci ayar bir uygulamayı ilk defa açarken veya veya riskli bir uygulamayı denetlemek için yapılır.
Ben bir ara Avast kullanıyorum ama yakın zaman önce onun çok yetersiz kaldıgını düsündüm. Ve sistemden sonsuza dek sildim. simdi baska bir program kullanıyorum..

Kolay gelsin.
ibanez
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen ibanez »

Peki hangi programı kullanıyorsun AykutT?
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Nod32 kullanmaktayım.

Kolay gelsin.

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön