MSI NX8800 GTS(NVIDIA 8800 GTS)

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
yusuf5353
Bit
Bit

MSI NX8800 GTS(NVIDIA 8800 GTS)

Mesaj gönderen yusuf5353 »

arkadaslar MSI NX8800 GTS(NVIDIA 8800 GTS) 640 mb ekran kartına sahibim fakat bazı oyunlarda hata verio kartım driverıyla ilgili sorun var dior fakat defalarca yukledim cdsinden olmadı yine aynı hatayı verior acaba nerden guncellestirme yapabilirim yardımcı olabilirseniz cok seviinirim simdiden tesseurlerrrr... :(
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

verdigi hatayı bize resim ile yada yazı olarak gösterebilirsen daha iyi yardımcı oluruz kartın güzel donanımsal bir sorun yoktur insallah
Kullanıcı avatarı
yusuf5353
Bit
Bit

Mesaj gönderen yusuf5353 »

yaaa vermek isterimm amaaa bilgisayarrrrr donuo mavi bi ekranaaa gecioooo.... cok uzun bi yazı veriooo
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

hımm ekran kartının pcı slotuna yani anaklarttaki slota tam outrdugundan emin ol aç ksayı bak sallanma yapıyormu tam sabit olması lasım

2.ci si ekran kartının sıcaklık dreecesini el ile kontrol etmeye çalıs anormallik var mı

son çare servise yada garantiye göndermeden xp yi tekrar kur nvidia nın sitesinden son sürüm driver ı indir sorun hala çözülmesse tek çare servis

sana önerim ekran kartında msi deil ya asus alıcaksın yada sapphire bunu unutma
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

mavi ekran hatası vreiyor dostum dedigism islemleri yap sen olmadı xp yi tekrar üyke günce ldriverlar kur yine olmadı servise ögtürüceksin