burak_dalkir yazdı:merhaba abi bir bat dosyasi yazilabilir.ama emin degilim bugun evdeyken deneyim sizin icin yapabilirsem heemn yarin gonderirim...kolay gelsin abi
Aynı soru yanılmıyorsam CHIP dergisinde(veya PCNet de olabilir) sorulmustu.Orda da bunun bir .bat dosyası ile olabilecegi yazıyodu.Hatta adam .bat dosyasının içine neler yamamız gerektigini bile söylemisti.Ama Dogrusu hiç denemedim.
ayni soruyu burada da yanitlamistim ve bu bat kodlarini da vermistim (alman Pc welt dergisi kodlari vermisti) fakat gel gelelim ise yaramiyordu (bizzat tarafimdan denenmisti) , basligi neden bulamadigimi bilemiyorum
adminim bat dosyasi ile yazildigini biliyorum ama bende denemedim xpspeed teki gibi bat dosyasini tekrar yazmaya calissak olmazmi acaba ? tekrar denicem bende elimde ingilizce update ler var onlarda bir deneyeyim ondan sonra buraya veririm
ben denedim , hemde bircok sekilde , bat dosyasi ile yapildiginda herbir güncelleme icin onay ekrani anlasmayi kabul ekrani .... cikiyor kisacasi tektek yüklemekten hicbir farki yok