Sağ Tuşa Reg Dosyası İle
-
yyhy
- Bit

Sağ Tuşa Reg Dosyası İle
Sağ Tuşdaki kopyala çalışmıyor. Acaba yazılmış hazır reg dosyası var mıdır?
-
yyhy
- Bit

Re: Sağ Tuşa Reg Dosyası İle
Dosyayı kopyala yapıyorum yapıştır ve kısayol yapıştır pasif vaziyette. Google de yöntemlerden denemediğim kalmadı. Çözüm bulamadım.
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2429 kez
[/b]Uygulama adımları :yyhy yazdı: 17 Tem 2023, 16:38 Sağ Tuşdaki kopyala çalışmıyor. Acaba yazılmış hazır reg dosyası var mıdır?
YOL-1 :
1.Yönetici modundan bir MS-DOS (cmd.exe) penceresi açasın.
2.Komut satırına
Kod: Tümünü seç
SFC /scannow
3.Taramadan sonra sistemi yeniden başlatasın.
Şimdi sağ menü kopyalama çalışıyor mu?.Eğer olmazsa YOL-2 Uygulama adımlarına geçesin.
YOL-2 :
Windows 10-11 medyasını ISO olarak sisteme bağla....
ISO'UNUN Sürücü harfine göre aşağıdaki komutu yönetici modundaki MS-DOS komut isteminde , komut satırından gir.
Kod: Tümünü seç
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:E:\Sources\install.wim 

Sistemi yeniden başlat...Bu sefer oldu....Sağ menüdeki kopyalama özelliği geri geldi.Geçmiş olsun
-
yyhy
- Bit

1. Yöntem ile olmamıştı, 2. Yöntemi yarın gündüz deneyip bilgi vereceğim. Teşekkürler.
- TRWE_2012
- Exabyte4

2.yöntemi denemeden önce, önemli verilerin yedeğini de al ne olur ne olmaz.....yyhy yazdı: 17 Tem 2023, 23:42 1. Yöntem ile olmamıştı, 2. Yöntemi yarın gündüz deneyip bilgi vereceğim. Teşekkürler.
Olmazsa, sorun değil...Bende yöntem çok...Boru mu? 27 yıllık Windows sistem kullanıcısıyım....!!!
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Bu sorun oluşmadan önce herhangi bir program yazılım kullandınız mı?
Eğer kullandıysanız ve programın yazılımın sistem geri yükleme özelliği varsa sistem geri yükleme yapın.
Daha öncelerden aldığınız bir registry yada sistem yedeği varsa ona dönün.
Mesela zamanlanmış görevler üzerinden tetiklenen Ve belli zaman aralıklarıyla registy yedeği alan bir görev var.
Bu muhtemelen sisteminizde çalışıyordur. Konumu işe şurası: C/Windows/Sytem32/Config/RegBack.
Buradaki 5 öğe daha öncelerden zamanlanmış görevlerden tetiklenip alınan registry yedeğinizdir. Bunlarıda geri yükleyip deneyebilirsiniz.
Buda işe yaramazsa Dism yada Sfc komutları ile sistemi tamir etmeye çalışın.
Buda olmazsa Sıfırlamada deneyebilirsiniz. Yalnız bu işlemin bazen uzun sürdüğü söyleniyor. (Daha önce hiç yapmadım)
Tüm bu Muhtemel çözümler işe yaramazsa,
Ve Format atmak isterseniz, Aşağıda Bulunan Archive.org hesabımdaki İso lardan herhangi bir Windows İmajını indirip Format ta atabilirsiniz.
Buradaki İso dosyaları modifiyesizdir.
https://archive.org/details/@burakxyz
Umarım sorunu çözersiniz.
Eğer kullandıysanız ve programın yazılımın sistem geri yükleme özelliği varsa sistem geri yükleme yapın.
Daha öncelerden aldığınız bir registry yada sistem yedeği varsa ona dönün.
Mesela zamanlanmış görevler üzerinden tetiklenen Ve belli zaman aralıklarıyla registy yedeği alan bir görev var.
Bu muhtemelen sisteminizde çalışıyordur. Konumu işe şurası: C/Windows/Sytem32/Config/RegBack.
Buradaki 5 öğe daha öncelerden zamanlanmış görevlerden tetiklenip alınan registry yedeğinizdir. Bunlarıda geri yükleyip deneyebilirsiniz.
Buda işe yaramazsa Dism yada Sfc komutları ile sistemi tamir etmeye çalışın.
Buda olmazsa Sıfırlamada deneyebilirsiniz. Yalnız bu işlemin bazen uzun sürdüğü söyleniyor. (Daha önce hiç yapmadım)
Tüm bu Muhtemel çözümler işe yaramazsa,
Ve Format atmak isterseniz, Aşağıda Bulunan Archive.org hesabımdaki İso lardan herhangi bir Windows İmajını indirip Format ta atabilirsiniz.
Buradaki İso dosyaları modifiyesizdir.
https://archive.org/details/@burakxyz
Umarım sorunu çözersiniz.
-
yyhy
- Bit

Sıfırdan bçyka PC lere kurulum yaptığım gibi 7-8 defa kurulum yaptım maalesef çözemedim. Driver tanıtmaran önce ve sonra da kopyala-yapıştır işlevi çalışmıyor.
İlgileriniz için teşekkür ederim.
Sorun ne olabilir diye düşünüyorum.
- TRWE_2012
- Exabyte4

Kullanıcı profilini sıfırlamayı biliyor musun? Kullanıcı hesabı varsayılan ilk haline çeviriyor.yyhy yazdı: 18 Tem 2023, 10:12 Sıfırdan bçyka PC lere kurulum yaptığım gibi 7-8 defa kurulum yaptım maalesef çözemedim. Driver tanıtmaran önce ve sonra da kopyala-yapıştır işlevi çalışmıyor.
https://www.sordum.net/41074/windows-10 ... sifirlama/
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19108 kez
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10105 kez
Modifiyeli İso dosyası ve işletim sistemi kullanımı, Konuya mesaj yazarken hiç aklıma gelmemişti.
Muhtemelen buda etkiler diye düşünüyorum.
Muhtemelen buda etkiler diye düşünüyorum.