windows ses denetimi nereye gitti?
-
- Bit
windows ses denetimi nereye gitti?
herkese merhaba..bu siteye ilk sorum bu yanitlarsaniz sevinirim.sorum su:baslat cubugunun oldugu yerde sag altta ses ayarlarini yaptigimiz bi ses denetim yeri vardir ya o bende yok.denetim masasindan koymaya calistim fakat hata veriyor hatada sunu diyo: sndvol32.exe dosyasi bulunamadigindan windows ses denitimine ulasilamiyor gibi bise..yani o dosya nasil olduysa silinmis.nezamandir böyle bilmiyorum cünkü hic orayla isim olmazdi.ama mikrofon aldim yeni nezaman onun sesini acmak istedim iste ozaman fark ettim. ben birtakim seyler yapmaya calistim onlarida söyliyim daha aciklayici olur sanirim..xp cdsinde sndvol32.exe dosyasini buldum ve c nin icindeki windowsa , system e system32 ye falan yapistirdim ama ayni sorun hala devam ediyo.. nasil cözücem bunu..ya da mikrofonumu calistirmanin baska bi yolu varmi eger varsa bu ses denetleyicisi olmasada olur :) cok mu uzun oldu ya pardon
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9884 kez
baslat > ayarlar > KontrolPanel> Sounds, Speech, and Audio Devices > Sound and Audio Devices Properties > acilan ekrandan Voice yi secin
sonrasinda dipte Hardware Test var ona clickleyin > Sound Hardware Test vizard acilacaktir iste buradan Microphone test yaparak Microphonunuzun calisip calismadigini tam olarak anlayabilirsiniz ayrica Mikrofon sesini
buradan ayarlayabilirsiniz
ayrica bu konudaki ayrintili bilgiyi asagidan edinebilirsiniz:
http://support.microsoft.com/kb/319095/tr
sonrasinda dipte Hardware Test var ona clickleyin > Sound Hardware Test vizard acilacaktir iste buradan Microphone test yaparak Microphonunuzun calisip calismadigini tam olarak anlayabilirsiniz ayrica Mikrofon sesini
buradan ayarlayabilirsiniz
ayrica bu konudaki ayrintili bilgiyi asagidan edinebilirsiniz:
http://support.microsoft.com/kb/319095/tr
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9884 kez