Windows Xp de REG ayarlariyla interneti hizlandirin
- daddy_cool
- Megabyte3
Windows Xp de REG ayarlariyla interneti hizlandirin
Arkadaslar Bildiginiz ve denediginiz tüm Reg dosyalarini söyleyebilir misinizüYani Windows XP de interneti hizlandirmak icin.veya program.Ama bugüne kadar bircok programi denedim cogu hizlandiracagi yerde yavaslatiyor.simdi sizler Windows xp HOME Edition da interneti hizlandirmak icin hagi reg anahtarlari kullanilirübildiginiz ve denediginiz tüm reg anahtarlari veya ayarlar.Aslinda bunlar Xpspeedin icinde war galiba ama ben onu yüklemek degilde sadece burada xp interneti hizlandirabilecek reg anahtarlarini istiyorum.ADSL kullaniyorum.ve modemi ethernetten bagliyorum.simdi Bu durumlar göz önünde bulundurularak Hangi reg anahtarlariyla XPnin internetini hizlandirabilirim.Yardim edeceginizi umuyorum.İste sistemim
Windows XP Home edition SP2
Tarayici: İnternet Explorer 6
Windows XP Home edition SP2
Tarayici: İnternet Explorer 6
- drog_1
- Megabyte3
- daddy_cool
- Megabyte3
Yardimlarin icin tesekkürler ama bastaki ayar benim icin olmadi o galiba USB modemler icin ama ben Eternetten bagliyorum modemi ve orada modem veya eternet kartiyla ilgili bisey göremedim.Ama alttaki ayari uyguladim simdi bakalim nasi olucak.Ama bu reg degerlerinin bunlarla sinirli olmamasi gerek.Hatta buradan aldigim birkac reg deger bilgisini daha önce kullanmistim gercekten süper olmustu ama bu ayarlardan sanirim daha baska da olmasi gerek.Hepsi 1-2 taneyle mi sinirli bu reg ayarlarininüAma ise yariyorlar.Amacim KESİNLİKLE yanlis anlasilmasin ama Bu xpspeedi bi kere yüklemistim.acikcasi windowsun bazi yerlerini güzel yapmisti ama bazi yerlerini de ismedigim gibi yapmisti.o yüzden bi daha yüklemedim onu ama ise yaradigi kesin.Yalniz bu xpspeedin icinde sadece internet ayarlari yok bircok cesitli windows ayari war ve bu yüzden bana sadece simdilik internet ayarlarini ögrenmek yetiyor.Ama yani programa iste cok kötü bisey falan gibi bisey demiyorum yani sakin yanlis anlasilmasin.Daha önce xpspeed i yüklemeden önce reg in yedegini aldim fakat 1 kac gün sonra o reg yedegini tekrar geri yükledim ama o yedegi geri yüklemeden öncede bilgisayara baska programlar yüklemistim ve reg yedegini yükledikten sonra o programlarin reg anahtarlari da silindigi icin sistem öle bi karisti ki en sonunda formatla kurtudum.simdi herhalde pek xpspeed taraftari olamadigimi iyice anlamisinizdir umarim.Ama dedigim gibi amacim programi kötülemek falan degil.Aslinda gayet güzel bi prog yapana da cok tesekkür ama ben yine de simdilik yüklememeyi tercih ederim.
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
ayrica bakiniz:
viewtopic.php?t=426
Asagidakini de Xpspeed in icinden aldim (Not: daha bunu gibi 30 a yakin vardir sanirim ) :D
viewtopic.php?t=426
Asagidakini de Xpspeed in icinden aldim (Not: daha bunu gibi 30 a yakin vardir sanirim ) :D
Kod: Tümünü seç
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters]
"TcpWindowSize"=dword:0003ebc0
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0
"Tcp1323Opts"=dword:00000001
"DefaultTTL"=dword:00000040
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 7388 kez
Bu cidden cevaplanmasi cok zor bir soru : cünkü iyi kavrami göreceli bir kavramdir , her pc nin hardware konfigürasyonu baskadir ve dolayisiyla bu farkli hardwareler yapilan registry veya yazilimsal degisikliklere farkli tepki verebilirler , bu ayarlar genel ve cogunlukca hizlandirdigi tesbit edilmis ayarlardir, ve ben elimden geldigimce bunlari Xpspeed te toplamaya calisiyorum, elbetteki nette benzeri ayarlari bulmaniz mümkün fakat daha mi iyidir daha mi kötüdür diye denemeden bir yorum yapmak objektif olmayacaktir
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim: