Merhaba, yangın alarmının bağlı bulunduğu Windows 10 Bilgisayarları kullanıyoruz, bu bilgisayarlar kapanırsa, yangın alarmı bir bildirim gönderiyor veya yangın kapılarını, ekranları vb. kapatıyor. WUB (windows Update Blocker) yüklü, ancak yine de meslektaşlarım, güncellemelerin yüklendiğini ve bilgisayarların yeniden başladığını belirtiyor. Log lara baktığımda Background Intelligent Transfer Service (BITS) in buna sebep olduğunu görünüyor WUB bu servisi kapatmıyor. kapatılmamasının özel bir nedeni var mı? Anladığım kadarıyla BITS, Windows sistemleri için güncellemeler gibi şeyleri indirmek için kullanılıyor.
Christiaan Heerze
Background Intelligent Transfer Service (BITS) ve WUB - Çözüldü
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19104 kez
Re: Background Intelligent Transfer Service (BITS) ve WUB
Eğer BITS i varsayılan olarak kapatırsak, bazı sistemlerde , windows güncelleme sayfası açılınca hatalara sebep oluyordu bu yüzden wub bu serviste işlem yapmıyor. Yinede isterseniz şu şekilde BITS i kapatabilirsiniz.
1. WUB u çalıştırın ve Menü - Hzmet Listesi seçenekleri kısmına tıklayın

2. Açılan pencerede BITS i seçin (1), Devre dışı kısmını seçin (2), Ayarları kaydet kısmına tıklayın (3)

1. WUB u çalıştırın ve Menü - Hzmet Listesi seçenekleri kısmına tıklayın

2. Açılan pencerede BITS i seçin (1), Devre dışı kısmını seçin (2), Ayarları kaydet kısmına tıklayın (3)

Re: Background Intelligent Transfer Service (BITS) ve WUB - Çözüldü
yeri burası değildir belki ama nette bilgi edinemediğim için buraya yazmak istedim mazur görün yangın alarmına bağlı windows işletim sistemi ne demek neye yarar ne amaçla kullanılır ilk defa duyuyorum arkadaşın yazdığı senaryodan da çıkarım yapamadım
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19104 kez
Yabancılardan bu tarz birçok email geliyor , Burada yangın alarmı sanırım windows işletim sistemli bir Pc ye bağlı , Kullanılan Google çeviri bire bir çeviremiyor.
- H4NOK
- Megabyte1

- Teşekkür etti: 267 kez
- İletişim:
yangın alarm sisteminin yani kontrolcüsünün bilgisayar ile iletişim kurduğu bir sistem.astro yazdı: 18 Ağu 2022, 02:47 yeri burası değildir belki ama nette bilgi edinemediğim için buraya yazmak istedim mazur görün yangın alarmına bağlı windows işletim sistemi ne demek neye yarar ne amaçla kullanılır ilk defa duyuyorum arkadaşın yazdığı senaryodan da çıkarım yapamadım
bazı durumlarda mail atabilir, gsm santraller aracılığıyla sms verisi yollayabilir, yada farklı şekillerde uyarı verme amacıyla bilgisayara bağlanan sistemler denebilir.
yanlış anlamadı isem hırsızlık alarm sistemlerinin micro işlemci ile telefon hattı üzerinden haberleşmesine benzeyen bir senaryosu var :) az çok kafamda oturdu şuan teşekkür ederim