Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Windows 10 ile ilgili bilgi paylaşım alanıdır
Cevapla
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Byte4
Byte4
Mesajlar: 159
Kayıt: 14 Nis 2022, 13:05
Has thanked: 28 time
Been thanked: 15 time

Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen zirvedeneme »

merhaba, pc'de bir herhangi bir belgeyi direk sağ tuş-gönder diyerek whatsapp'a gönderebilir miyim?
whatsapp'ı seçiyorum ama herhangi birisini seçmeme izin vermiyor. sadece whatsapp açılıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
shampuan
Global Moderator
Global Moderator
Mesajlar: 8416
Kayıt: 13 Tem 2018, 17:11
Has thanked: 181 time
Been thanked: 233 time

Re: PC'DEN WHATSAPP'A DİREK VERİ YOLLAMAK

Mesaj gönderen shampuan »

Sorunuzun yanıtını bilmiyorum.
Ancak teknik olarak whatsApp'a login olmuş olmak ve bir şekilde arkaplanda çalıştırıyor olmak zorundasınız. Çünkü belgenin karşı tarafa gitmesi için bir hesap tanımlı olması gerek. Belge bu hesap üzerinden gitmesi gerektiği için o anda hesabınızın aktif ve açık olması gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
feuer
Global Moderator
Global Moderator
Mesajlar: 3972
Kayıt: 24 Eyl 2020, 01:33
cinsiyet: Erkek
Has thanked: 88 time
Been thanked: 137 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen feuer »

whatsapp web kullanıyorum taşı bırak ile gönderiyorum.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 37665
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Has thanked: 453 time
Been thanked: 262 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen velociraptor »

WhatsApp web bencede en iyisi diğerinde kurulum gerekiyor
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Byte4
Byte4
Mesajlar: 159
Kayıt: 14 Nis 2022, 13:05
Has thanked: 28 time
Been thanked: 15 time

Re: PC'DEN WHATSAPP'A DİREK VERİ YOLLAMAK

Mesaj gönderen zirvedeneme »

shampuan yazdı: 14 Nis 2022, 13:17 Sorunuzun yanıtını bilmiyorum.
Ancak teknik olarak whatsApp'a login olmuş olmak ve bir şekilde arkaplanda çalıştırıyor olmak zorundasınız. Çünkü belgenin karşı tarafa gitmesi için bir hesap tanımlı olması gerek. Belge bu hesap üzerinden gitmesi gerektiği için o anda hesabınızın aktif ve açık olması gerekiyor.
merhaba, öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. hem whatsapp web hem whatsapp uygulaması açık. fakat gönder tuşuna bastığım andan itibaren whatsapp'ın normal anasayfası açılıyor. belgeyi göndermem için herhangi bir kişiyi seçme ekranı gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Byte4
Byte4
Mesajlar: 159
Kayıt: 14 Nis 2022, 13:05
Has thanked: 28 time
Been thanked: 15 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen zirvedeneme »

velociraptor yazdı: 14 Nis 2022, 16:33 WhatsApp web bencede en iyisi diğerinde kurulum gerekiyor
sanırım sorunun cevabı yok hocam. whatsapp web'i kullansam bile gönder dediğim anda herhangi bir kişiyi seçmeme izin vermiyor.
Kullanıcı avatarı
feuer
Global Moderator
Global Moderator
Mesajlar: 3972
Kayıt: 24 Eyl 2020, 01:33
cinsiyet: Erkek
Has thanked: 88 time
Been thanked: 137 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen feuer »

Uygulamayı kullanmıyorum, açıkçası kurmak denemek istemedim.
WhatsApp gönder menüsüne program kendisi eklediyse ve işlev çalışmıyorsa whatsapp destek ile iletişim kurmayı deneyin.

Benim WhatsApp Web ile izlediğim yöntem:

Browserda whatsapp web açarım. Göndereceğim kişiyi açarım.
Dosya yöneticisinde göndereceğim dosyayı sürükle bırak yöntemi ile gönderirim.
Bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım göndermek ile ilgili.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 37665
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Has thanked: 453 time
Been thanked: 262 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen velociraptor »

Gönder dendiğinde whatsApp nin açılması normal çünkü kime göndereceğini bilmiyor, Sohbet kısayolu sadece Android te ekleniyor diye biliyorum
https://www.sordum.net/62680/android-an ... u-ekleyin/
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Byte4
Byte4
Mesajlar: 159
Kayıt: 14 Nis 2022, 13:05
Has thanked: 28 time
Been thanked: 15 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen zirvedeneme »

velociraptor yazdı: 20 Nis 2022, 17:54 Gönder dendiğinde whatsApp nin açılması normal çünkü kime göndereceğini bilmiyor, Sohbet kısayolu sadece Android te ekleniyor diye biliyorum
https://www.sordum.net/62680/android-an ... u-ekleyin/
Bir çözümü olamaz mı?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 37665
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek
Has thanked: 453 time
Been thanked: 262 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen velociraptor »

Benim aklıma gelen bir çözüm yok malesef
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Byte4
Byte4
Mesajlar: 159
Kayıt: 14 Nis 2022, 13:05
Has thanked: 28 time
Been thanked: 15 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen zirvedeneme »

velociraptor yazdı: 01 May 2022, 00:52 Benim aklıma gelen bir çözüm yok malesef
bu kaldı böyle ya :-D
Kullanıcı avatarı
ozgutozkan
Kilobyte2
Kilobyte2
Mesajlar: 376
Kayıt: 27 Mar 2022, 20:07
Has thanked: 122 time
Been thanked: 70 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen ozgutozkan »

Yok çünkü yanlış kişiye gönderme ihtimali olduğu için yazılımcılar koymaz.
Kullanıcı avatarı
zirvedeneme
Byte4
Byte4
Mesajlar: 159
Kayıt: 14 Nis 2022, 13:05
Has thanked: 28 time
Been thanked: 15 time

Re: Pc'den whatsapp'a direk veri yollamak

Mesaj gönderen zirvedeneme »

ozgutozkan yazdı: 07 May 2022, 12:20 Yok çünkü yanlış kişiye gönderme ihtimali olduğu için yazılımcılar koymaz.
kişi seçtirme ekranı gelse on numara olur aslında. bilen için aşırı kolaydır eminim. :-D
Cevapla