Resident Evil serisi 14 Temmuz'da Netflix'e geliyor

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19689 kez

Resident Evil serisi 14 Temmuz'da Netflix'e geliyor

Mesaj gönderen velociraptor »

Resim

Resident Evil serisi, yıllar boyunca değişen kalitede bir dizi TV şovu ve film üretti. En son, Resident Evil: Raccoon City'e Hoş Geldiniz adlı bir yeniden başlatma, geçen Kasım ayında piyasaya sürüldü, ancak eleştirmenlerle o kadar iyi oturmadı. Netflix'in yeni dizisinin aynı akıbete uğramamasını ummak için buradayız. Netflix'in yaklaşan canlı aksiyon Resident Evil serisi, 14 Temmuz 2022'de prömiyer yapacak. Netflix, her biri zıt kırmızı kan ile parlak sarı bir arka plana sahip üç önemli sanat eseriyle birlikte tarihi Twitter'da paylaştı. Fotoğraflardan birindeki şişenin daha yakından incelenmesi, örneğin T-Virüs için pozitif test edildiğini not ediyor. Tarandığında bu açılış sayfasına yönlendiren bir QR kodu da vardır .

Netflix , canlı aksiyon Resident Evil projesini ilk olarak Ağustos 2020'de tanıttı. O sırada akış uzmanı, dizinin Andrew Dabb (Supernatural) tarafından yönetilen sekiz saatlik bölümlerden oluşacağını söyledi.

Resim
Özet, "Ölümcül bir virüsün küresel bir kıyamete yol açmasından 14 yıl sonra, 2036 yılında geçen Jade Wesker, kana susamış, enfekte ve çılgın yaratıklar tarafından istila edilen bir dünyada hayatta kalmak için savaşıyor" diyor. "Bu mutlak katliamda Jade, New Raccoon City'deki geçmişinden, babasının Umbrella Şirketi ile olan tüyler ürpertici bağlantılarından ama daha çok kız kardeşi Billie'nin başına gelenlerden etkileniyor."
Bir IMDB girişi , hikayenin iki zaman çizelgesinde geçeceğini iddia ediyor. İlkinin, Jade ve Billie Wesker'ın New Raccoon City'e taşınmasını ve babalarının dünyayı yok edebilecek sırları gizlemeye dahil olabileceğini fark etmelerini içereceği bildiriliyor. Zaman çizelgesi iki, Jade'in T-Virüs sonrası bir dünyada hayatta kalması etrafında döner.

Netflix'in ilk sezonun tamamını tek seferde mi yayınlayacağı yoksa haftalık bölümlere mi dağıtacağı belli değil. Her stilin artıları ve eksileri vardır, ancak tahmin etmemiz gerekirse, muhtemelen ardı sıra izleyenlere hitap edecektir.

Kaynak:
https://www.techspot.com/news/93821-liv ... -july.html

Netflix
https://www-netflix-com.translate.goog/ ... r_pto=wapp

Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Re: Resident Evil serisi 14 Temmuz'da Netflix'e geliyor

Mesaj gönderen feuer »

Abi trailer dizinin değil son yayınlanan filmin trailerı.
Dizinin tarihi açıklanmış sonunda, heyecan ile bekliyorum diziyi, umarım welcome to racoon city gibi bir hayal kırıklığı olmaz.
Mija nın başrolde yer aldığı 6 filmlik Resident Evil serisi çok iyi oyun uyarlamalarıdır.
Geçen yıl yayınlanan yeni Resident Evil Welcome to Racoon City ise beklentilerimi karşılamadı.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Umarım yenisi daha kaliteli birşey olur
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Mesaj gönderen shampuan »

Yav arkadaşlar, sizden bir ricam var. Ben bu serinin bir filmini arayıp bulamıyorum. Yani hangisi olduğunu bulmaya çalıştım bulamadım.

Bundan yıllar evvel, tarihi hatırlamıyorum, bu serinin ilk filmlerinden birinin reklamı TV'de dönüyor. Trailer başlıyor. Bir kadın var sahnede. Reklam filmi çekiliyor. Kosmetik bir ilaç reklamı yapılacak. Sahnedeki kadın bu ilacı yüzüne sürerken herşey iyi gidiyormuş gibi sürüyor. Sonra bir anda korkunç bir müzik giriyor araya. Kadının suratı yaratıklaşıyor. Ciiyyyaaaaak falan böyle korkunç birşeyler oluyor.

Açıkçası bu seriye ait mi değil mi ondan da emin değilim. Bu filmi bana bulamaz mısınız? Adı yeterli.
Kullanıcı avatarı
feuer
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 124 kez

Mesaj gönderen feuer »

Her film az çok kafamda yer etmiş vaziyette.
Bu seriye aitse bile ben hatırlayamadım.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Buydu sanki yaa :?:

Kadının yüzü kurumuş toprak gibi çatlak çatlak oluyor hızlı bir şekilde. Gayet güzel giden reklam müziği bir anda ince keman sesleriyle bölünüyor perili köşk müziği gibi. Kadın zombiye dönüşüyor falan. İlaç mı dokunuyor yoksa bir hastalık mı var orasını çözemedim.

Neyse, çok sağıl bu değilse başka filmlere bakalım o zaman.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Hayır bu seriye ait değil çünkü tüm seri 1080 p şekilde arşivimdedir :)

Resim
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Abi senin arşivde sağlammış yalnız :-) Birgün HDD'yi alıp yanına gelmek lazım ;)

Neyse sorun değil. Yüzü kuruyan kadın konulu bu filmi ben daha sonra araştırırım.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

hahaha , Arşiv sağlamdır bende 1 TB lık harici HDD yi bu filimlere ayırdım :kafasalla:
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Hepsini böyle HD saklarsan 1TB yetmez ki? Demek ki çeşit ve sayı olarak azlar :?:
O zaman HDD'yi kapıp senin bana gelmen lazım. Ben düşük çözünürlükte bir sürü film depoladım. Ama sen HD harici izleyemiyorsun göz yoruyor diye.

Aklıma getirdiğin iyi oldu. Arşivleri tekrar gözden geçirip temizlik yapsam olur aslında.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Ben tüm filimleri saklamam sadece beğendiklerimin kolleksiyonu var :-)