fn+f12 tuşları çalışmıyor

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 35443
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen velociraptor »

Malesef binlerce dosya var ayrıca seo açısından bu linki verenler bize backlink vermiş oluyorlar
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free
Kullanıcı avatarı
shampuan
Global Moderator
Global Moderator
Mesajlar: 6529
Kayıt: 13 Tem 2018, 17:11

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen shampuan »

Tarkan abi, anasayfada da birisi winrarla açılıyor 7ziple açılmıyor demiş.
Elindeki 7zipin sürümü nedir ya da bir zahmet değiştirebilir misin? Hani antivirüs bir dosyayı yuttu mu falan dicem de, kurulumlu denesen olur mu? Bu meseleyi çözelim kafama taktım.

Sürüm kontrolü yap.
Eskiyse yenile.
Zaten güncel sürümdeysen bir daha indirip çeksum kontrolü yap.
Bir de kurulumlu versiyon dene.
Kurulumluda bende şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı.
basitelektronikprojeler.blogspot.com
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 35443
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen velociraptor »

Evet , bunları deneyeyim , zaten sistemi formatlayacağım yeniden sıfır kurulumlar yapayım bakalım, kısmet
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 35443
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen velociraptor »

Zip sorunu web sayfasındaki bir eklenti veya wordpress güncellemesi sonucu meydana gelmiş olan bir hatadan kaynaklanıyormuş , şu an düzelmiş olması gerekir.
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free
Kullanıcı avatarı
shampuan
Global Moderator
Global Moderator
Mesajlar: 6529
Kayıt: 13 Tem 2018, 17:11

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen shampuan »

Sıkıntısız açıldı :arrow:

Resim
basitelektronikprojeler.blogspot.com
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Mesajlar: 35443
Kayıt: 14 Mar 2006, 02:33
cinsiyet: Erkek

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen velociraptor »

:arrow:
Knowledge determines destiny, And ye shall know the Truth and the Truth shall make you free
Kullanıcı avatarı
Alesta
Kilobyte1
Kilobyte1
Mesajlar: 299
Kayıt: 15 Mar 2006, 22:44

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen Alesta »

ben de 7zip ile deniyordum olmadı winrar ile açabildim ama ben de işe yaramadı maalesef program.

mal casper açılışta kartı hiç görmüyor ve program wifi kartı bulunamadı hatası veriyor.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Global Moderator
Global Moderator
Mesajlar: 6529
Kayıt: 13 Tem 2018, 17:11

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen shampuan »

Hmmm... Fn fonksiyonu ile direkt wifi gücünü kes/aç yapmışlar. Benim dizüstünde alternatif bir tuş var, üzerinde wifi simgesi var. Hiç kombinasyon kullanmadan direkt aç kapa yapabiliyorum.

İnternet üzerinden klavye getirtin ya da servise verin yapsınlar. Servis daha garanti. Yukarıda dediğim gibi yan sanayi klavyede tuşlar yanlış çalışabiliyor, servis fazla alıyor ama garantili yapıyor.
basitelektronikprojeler.blogspot.com
Kullanıcı avatarı
feuer
Gigabyte3
Gigabyte3
Mesajlar: 2881
Kayıt: 24 Eyl 2020, 01:33

Re: fn+f12 tuşları çalışmıyor

Mesaj gönderen feuer »

feuer yazdı: 05 Eki 2021, 11:26 SharpKeys uygulamasıyla çalışmayan tuşunuzu başka bir tuş ile değiştirebilirsiniz.
f12 için ğ harfini atayabilirsiniz.
ancak fn ile sağlanan fonksiyon işler mi emin olamadım.
Yaşamda en gerçek yol gösterici bilimdir.
Cevapla