xpspeed indiremiyorum..
-
- Bit
xpspeed indiremiyorum..
xpspeed in forum sayfasina giriyorum oradanda anlasilacagi uzere xpspeed download linki n egiriyorum ardindan download i tikladigim zaman acilan sayfadan kullanici adi ve sifre girmemi istiyor giriyorum fakat kabul etmiyor dolayisiyla indiremiyorum yardimci olursaniz sevinirim..
-
- Bit
ben sizin yeni üyenizim..xpspeed programını kesinlikle indiremiyorum..
kırmızı ile yazılan ları 3 sefer dogru yazmama rağmen tekrar şifre sayfası acılıyor..tekrar tekrar ...sonunda bad login gececersiz sifre yazıyor(ing.)
S.O.S. BASKA BİR FORM SİTESİNDEN UPLOAD EDİLMİS V.5 VERSİYONUNU İNDİRDİM..COK GUZEL ...güzel otesi..ama yenisini orjinalini indiremiyorum..hersey gonlununce olsun.. ak saygılar
kırmızı ile yazılan ları 3 sefer dogru yazmama rağmen tekrar şifre sayfası acılıyor..tekrar tekrar ...sonunda bad login gececersiz sifre yazıyor(ing.)
S.O.S. BASKA BİR FORM SİTESİNDEN UPLOAD EDİLMİS V.5 VERSİYONUNU İNDİRDİM..COK GUZEL ...güzel otesi..ama yenisini orjinalini indiremiyorum..hersey gonlununce olsun.. ak saygılar
-
- Bit
mailler kontrol edildi.enter devam ama nafile....xpspeed pogramını supermp3.org sitesinden xp yi hızdan ucurun forum sayfasından indirdim.
onların sayesinde sizin siteye ulastım.sagolsunlar..boyle bir pogramla tanıstırdıkları icin..bu sayede sitenize uye oldum..keyifli ve anlamlı lazzetli bir site buldum..ak saygılar...siteniz tiryakilik yapmak üzere...
onların sayesinde sizin siteye ulastım.sagolsunlar..boyle bir pogramla tanıstırdıkları icin..bu sayede sitenize uye oldum..keyifli ve anlamlı lazzetli bir site buldum..ak saygılar...siteniz tiryakilik yapmak üzere...
-
- Bit
tamam ellerine saglık.merak ettim neden login-sifre ile olmuyor..maillerde gozukmuyor.(cer cöplerde dahil) bende bir elektronikci olarak modem-internet optimizasyonu üzerine calıstım...ANA FİKİR
http://www.speedguide.net/ SİTESİNDE ADSL SPEED RUNNER diye bir alet var.aldım inceledim..dowload hızlarında %3 lük artıs... splitter icinde tam bir empedans uyumlulugu var...SUPER) diger spliterlerda bu kesinlikle yok...siteden SG TCP/IP OPTİMİZER (SG TCP Optimizer )
KÜCÜK PROG.ile hızınız ve ppoe veya ppoa protokollerine göre ciddi hız artısları var..ak saygılar...
http://www.speedguide.net/ SİTESİNDE ADSL SPEED RUNNER diye bir alet var.aldım inceledim..dowload hızlarında %3 lük artıs... splitter icinde tam bir empedans uyumlulugu var...SUPER) diger spliterlerda bu kesinlikle yok...siteden SG TCP/IP OPTİMİZER (SG TCP Optimizer )
KÜCÜK PROG.ile hızınız ve ppoe veya ppoa protokollerine göre ciddi hız artısları var..ak saygılar...
linklerde geçici bir arıza var düzeltilmeye çalışılıyor,şimdilik bu şekilde xpspeedi isteyene gönderiyoruz,xpspeedin modem setup optimizasyonuyla ilgili bir ayarı yok,sadece windowsu kasan registrydeki gereksiz hizmetler kapatılıp gerekli olanlar açılıyor,windowsdaki açılış kapanış ve bellek ayarlarıyla performans artırılmış,kolay gelsin...