Görev yöneticisi , yönetici tarafindan devre disi birakil

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 3446 kez

Görev yöneticisi , yönetici tarafindan devre disi birakil

Mesaj gönderen velociraptor »

Windows XP isletim sisteminin CTRL+ALT+Delete tus kombinasyonu ile calisan görev yöneticisinin asagidaki hatayi vererek calismamasi sorunu bugünlerde bircok kullaniciyi rahatsiz etmesi ve konu hakkinda bircok baslik acilmasi üzerine böyle bir konu acmayi uygun gördüm
Resim

öncelikle;
baslat calistirdan regedit yazarak kayit defterini aciyoruz.
ardindan asagidaki adresi buluyoruz

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\system
anahtarini acip disabletaskmgr verisini 0 olarak degistiriyoruz.

Resim

artik görev yöneticinize kavustunuz...
Fakat böyle seylerin tekrar olmamasi icin spyware doctor,ashampoo antispyware ve de SpyBot programlarini sisteminize kurmanizi güncellemenizi ve ardindan da bir tarama yapmanizi tavsiye ederim
ALINTIDIR
Kullanıcı avatarı
lk89
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen lk89 »

Bende bu sorun yüzünden bilgisyara format attigimi bilirim ve düzeltilemeyen ciddi bi dorun olarak bilirdim...
cok tesekkürler...
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Paylasim icin tesekkürler.. :)
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

su meshur spy,trojan varya cogumuzun bildigi,ekrana siyah artalan yapisir,birde uyari yazisi,sonra ctrl+alt+del üclüsü bloke olur,azmi tirmalamistim,birdaha olursa(allah göstermesin)isime yarar,dostum seninde klavyen dert görmesin,tuttugun plazma monitör olsun...
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Re: Görev yöneticisi , yönetici tarafindan devre disi bir

Mesaj gönderen daddy_cool »

velociraptor yazdı:Windows XP isletim sisteminin CTRL+ALT+Delete tus kombinasyonu ile calisan görev yöneticisinin asagidaki hatayi vererek calismamasi sorunu bugünlerde bircok kullaniciyi rahatsiz etmesi ve konu hakkinda bircok baslik acilmasi üzerine böyle bir konu acmayi uygun gördüm
Resim

öncelikle;
baslat calistirdan regedit yazarak kayit defterini aciyoruz.
ardindan asagidaki adresi buluyoruz

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\system
anahtarini acip disabletaskmgr verisini 0 olarak degistiriyoruz.

Resim

artik görev yöneticinize kavustunuz...
Fakat böyle seylerin tekrar olmamasi icin spyware doctor,ashampoo antispyware ve de SpyBot programlarini sisteminize kurmanizi güncellemenizi ve ardindan da bir tarama yapmanizi tavsiye ederim
ALINTIDIR

Walla Arkadasim bravo sana yaptigin isleri begeniyor ve Takdir ediyorum.Bu sorun benim daha önce basima gelmisti ama cok ugrasmistim.bu sorunun neden kaynaklandigini hic bilmiyordum.Tabi o zamanlar hic Anti virus veya ad aware vb. gibi araclar kullanmiyordum.Diyodum iste benim pc me virus falan girmez diye girse bile bu tip seyler o zararli seylerden kaynaklanamaz diye eger girerse iste sistemi kullanilamaz hale getirir anca falan iye düsünüyodum.Tabi daha o zamanlar cook önceleri İnsan PC yi kullana kullana belli bi tecrübe de kazaniyor tabi.Ve sonra baktim iste anti virus ve spy , trojan temizleyici programlari ölesine bi yükleyip deniyim dedim.daha önce bu tip programlar kullanmadigim icin o zamanlar ve güncellemelerini falan hepsi yapmistim o zamanlar ve hatirliyorum Ad aware programi ile taratmistim ve bi de n göriyim pc ye bir sürü zararli obje bulasmis hemde o kadar cok ki walla n yalan söyliyim ilk defa o zaman böle zararli objeler görüyordum daha önce hic virus bulasan bulasan pc ve virus falan görmemistim ama aslinda onlar gizlice yine bizim pc lerde varmis megersem.Ve sonra hepsini kaldidim o programla ve hatta windowsun bul programi bile calismiyordu temizledikten sonra hepsi acilir oldu we sonra anladimki bu zarali objeler bi pc ye en basit n kadar bi zarar verebiliyormus.Ama yani sisteme artik formatlik zaralar da vermislerdi o zamanlar.En sonunda pc ye bi format attim ve artik hepsi düzeldi ve o gün bugündür gerci o zamandan beri pc ye bircok sey bulasti ama artik Güvenligime Daha cok önem veriyorum ve hafta da bir Kaspersky ve Spyware Doctor taramasi yaptiriyorum ee tabi biliyosunuz spyware doctorun n kadar iyi oldugunu sistem de az da olsa yine biseyler buluyo.simdi egr böle bisey olursa artik bu sorunu tarama yapmadan elle bile halledebilecegim ama tarama yapmakta her zaman fayda ver tabi.Neyse verdigin bilgilerden dolayi sana cok tesekkür ediyorum ve devamini diliyorum ayrica sitenizde cok güzel tam benlik bi site.