Sezen Aksu ve Gökhan Özen şarkıları ücretsiz !

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Sezen Aksu ve Gökhan Özen şarkıları ücretsiz !

Mesaj gönderen uçs »

Resim
ekolay.net'e tıklayan müzikseverler, pop müzigin kraliçesi Sezen Aksu'nun ve sevilen sarkıcı Gökhan Özen'in birbirinden güzel sarkılarına 15 Eylül'e kadar ücretsiz sahip olabiliyor.

Müzikseverlere birçok sanatçının dijital formattaki sarkılarını çok uygun fiyatlarla sunan ekolay.net, artık her hafta farklı bir sanatçının sarkılarını da ücretsiz olarak üyelerine hediye ediyor. ekolay.net bu uygulamayı Minik Serçe'nin gönüllere taht kurmus sarkıları ve Gökhan Özen'in sevilen parçalarıyla baslatıyor.
http://muzik.ekolay.net adresine tıklayan Sezen Aksu hayranları, Bahane albümünden Bahane, Eskidendi Çok Eskiden, Perisanım simdi, Yanmısım Sönmüsüm Ben, Pisman Oldugun Zaman, İkili Delilik, Kalp Unutmaz, Herkes Yaralı, sanıma İnanma, Geçiyor Bizden de, Tebdil-i Mekân, Hükümsüz Ahdım Olsun, Kınalı Kuzum, Çile ve sanıma İnanma (Kıvanch K Versiyonu) sarkılarını ücretsiz olarak indirebiliyor. Gökhan Özen'in ise Kalbim Seninle albümündeki Benim İçin Napardın, One More Time, Kalbim Seninle (Akustik Versiyon), Kader Utansın (Club Edit) ve Benim İçin Napardın (Nazan Önce Versiyonu) sarkıları da aynı adreste müzikseverleri bekliyor.

Her iki sanatçının sarkıları da 15 Eylül'e kadar ücretsiz indirilebiliyor.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: Sezen Aksu ve Gökhan Özen şarkıları ücretsiz !

Mesaj gönderen Kripteks® »

haber içn saol abim
Kullanıcı avatarı
Sawyer
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen Sawyer »

saol hocam bu arada bütün haberleri senden alıoz :D :D :D:D:D:D