Nedense Filimlerdeki Bilgisayarlardaki Çarpıklıklar

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2505 kez

Nedense Filimlerdeki Bilgisayarlardaki Çarpıklıklar

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

! Uzun cümle ve komutlar yazarken boşluk tuşunu kullanmaya hiç gerek olmaz... :wink:
! Editörlerde imleç hiç görünmez... :?
! Tüm karakterler en az 3 cm büyüklüğündedir... :)
! Karakterler ekrana en fazla 110 baud hızında listelenir... :o
! NASA, CIA, KGB gibi örgütlerin bilgisayarlarında son derece gelişmiş kullanıcı arabirimleri vardır. Örneğin “Bana tüm gizli dosyaları göster” demeniz, aradığınız dosyayı ekranda görmeniz için yeterlidir...[Bizim başımız kel mi? bizde isteriz sesli komut.....!] :x
! Virüs bulaştırmak çok kolaydır: “UPLOAD VIRUS” gibi bir komut yazmanız yeterlidir... :o
! Herhangi bir bilgisayardan dünyadaki herhangi bir bilgisayara erişebilirsiniz; kapalı olsa bile... :o :evil:
! Ekranlarındaki görüntü o kadar parlaktır ki, ekrandaki yazılar kullanıcının yüzüne yansır; seyirci her şeyi oyuncunun yüzünden okuyabilir... :arrow:
! Şifreler en fazla üç denemede bulunabilir... :roll: 8) 8)
! Her türlü erişim koruması “OVERRIDE PROTECTION” , gibi bir komutla aşılabilir... 8) 8)
! Tüm bilgisayarlar her türlü disketi/cd/dvd'yi okur; ters takılsa bile... :lol: :lol:
! Herhangi bir program, herhangi bir bilgisayarda çalışır... :D
! Ne kadar küçük olursa olsun; amacı ne olursa olsun bütün bilgisayarlar ekranlarında üç boyutlu nesneler görüntüleme ve bunları döndürme yeteneğine sahiptir... 8) :? 8)
! Portatif bilgisayarların tümü Süper Server PC'ler kadar hızlıdır ve gerçek zaman video/ses yetenekleriyle donatılmıştır. :lol: :D
! Tüm bilgisayar arızaları kendini bol dumanlı patlamalarla belli eder :?: :-?
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Nedense Filimlerdeki Bilgisayarlardaki Çarpıklıklar

Mesaj gönderen shampuan »

-Bilgisayar kullanılıyorken, birşey yükleniyorken, ya da birşey açılırken, dılıııt biliiip cüürrt cap cozzt gibi ses efektleri duyarsın. "Yoksa aslında böyle bilgisayarlar var da ben mi cahilim?" diye düşünmeden edemiyorum.