elimde casper nirvana notebook var vista 32 bit home premium var sata hdd var
xp cd sini taktıgımda driverları yüklüyor bu islemden sonra hata mesajı verip hdd bulunamadı diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
simdiden tesekkür ederim
vistadan xp ye nasıl geçebilirim
- bambucya77
- Kilobyte3
Re: vistadan xp ye nasıl geçebilirim
bi goz atiniz assagilara
viewtopic.php?t=17579
ayrica
cd sini takıp yükleme yapma yerine gidip, önce format at bilgisayarına daha sonra xp cd sini tak ve yükle.. ben biçok kere böyle yaparak yükledim..
yoksa
simdi eger elinde bir hdd varsa onun üzerine xp kurup vista kurulu hdd yi slave baglayarak format atabilirsin ya da en basiti vistanın kurulum dvd sini tak tekrar bastan yüklemek için sürücü kısmına geldigin de vistanın kendi biçimlendirme seçeneklerinden direk sistemin kurulu oldugu kısmı biçimlendirip sonraki yükleme islemini iptal ederek xp yükleyebilirsin yada hdd ni sök bi arkadısına rica et formatlattır ya da daha olmadı hdd nin üretici firmasının sitesinden o hdd ye özel LOw Level format programıyla baslangıçta vistaya dair ne varsa silebilrisin....
kolay gelsin
--------------------
viewtopic.php?t=17579
ayrica
cd sini takıp yükleme yapma yerine gidip, önce format at bilgisayarına daha sonra xp cd sini tak ve yükle.. ben biçok kere böyle yaparak yükledim..

yoksa
simdi eger elinde bir hdd varsa onun üzerine xp kurup vista kurulu hdd yi slave baglayarak format atabilirsin ya da en basiti vistanın kurulum dvd sini tak tekrar bastan yüklemek için sürücü kısmına geldigin de vistanın kendi biçimlendirme seçeneklerinden direk sistemin kurulu oldugu kısmı biçimlendirip sonraki yükleme islemini iptal ederek xp yükleyebilirsin yada hdd ni sök bi arkadısına rica et formatlattır ya da daha olmadı hdd nin üretici firmasının sitesinden o hdd ye özel LOw Level format programıyla baslangıçta vistaya dair ne varsa silebilrisin....
kolay gelsin
--------------------
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 3455 kez
öncelikle biostan NON SATA veya İDE,sec(raid haricindeki bir secenegi secip tekrar XP yi kurmayi deneyin olmuyorsa:
viewtopic.php?t=19322
viewtopic.php?t=456
viewtopic.php?t=23728
viewtopic.php?t=6451
viewtopic.php?t=19322
viewtopic.php?t=456
viewtopic.php?t=23728
viewtopic.php?t=6451