Fotoğraflarda istemediğiniz yerleri kaldıralım

Duvar kağıdı, ekran koruyucu, ve diger gorsel paylaşımlarınızı burada yapabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
accept
Gigabyte2
Gigabyte2
Mesajlar: 2227
Kayıt: 26 May 2013, 16:17
cinsiyet: Erkek
Teşekkür edildi: 4 kez

Fotoğraflarda istemediğiniz yerleri kaldıralım

Mesaj gönderen accept »

Resimlerde istemediğiniz yerleri kaldıran online web site adresleri blog sitem içinde zaman içerisinde hep verdim. Bazen bu işleri yapan programalar olsa da bu yazılımlar ustalık gerektirmektedir. Bu işi yani resimlerimizde, fotoğraflarımızda istemediğimiz yerleri kaldırma, silme işlemi yapan sisteler çok olsa da bu siteler zamanla işi kayıt olmaya, program ve ücret ödemeye kadar kaydırırlar. Buurada verdiğim site adresleri hem resim ve fotoğraflarda istemediğin yerleri siliyor birde resimlerdekiş arka palnlarıda online olarak kaldırma işlemi yapan ücretli ve ücretisiz sitelerde bulunmaktadır.

Yine de ben sizlere bazı site adresleri geçtiğimiz zamanlarda vermiştim. Sizlere yine bir hatırlatma ile site adreslerini yine vereyim.

Resim

İlk sitemiz http://www.funbrain.xyz resimlerde istemediğimiz yerleri ücretsiz yapan ve bilgisayarımıza indirme imkanı veren çok iyi iş gören bir site. Şuan için ben bunu tercih ediyorum. Kayıt,ödeme ve programsız hizmet vermektedir.

http://www.Online-image-editor.com fotoğraf ve resimlerdeki silmek istediğiniz yerleri bir çırpıda silebiliyor. Hizmeti ücretsiz. Ayrıca soyal medyadan online resim seçmenizide sağlıyor.

İkinci sitemiz https://burner.bonanza.com resimlerde istemediğimiz yerleri silmek için kayıt istemektedir. Fakat işini güzel yapmaktadır. Kolayca arka plan resmi kaldırma adına iyi iş çıkartır.

http://editphotosforfree.com/photoapps/ ... ge-online/# resim arka plan kaldırma için mükemmel iş yapmaktadır. Ücretisiz bir sitedir.

http://www.arcsketch.com ücretsiz hizmet veren başka online web site adresidir.

Şimdi sıradaki sitemiz http://www.clippingmagic.com ücretli hizmet vermektedir. Ayrıca online olarak başka sitelerden resim url yapıştırıp fotoğraflardaki istemediğiniz yerleri silme imkanıda veriyor.
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1
Mesajlar: 921
Kayıt: 27 Oca 2008, 18:54

Re: Fotoğraflarda istemediğiniz yerleri kaldıralım

Mesaj gönderen armorking »

Tesekküler.
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1
Mesajlar: 2063
Kayıt: 07 Eyl 2014, 22:29
Teşekkür etti: 33 kez
Teşekkür edildi: 26 kez

Re: Fotoğraflarda istemediğiniz yerleri kaldıralım

Mesaj gönderen cankusa »

Sagolasın
Cevapla