Ag Sorunu

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
Ulkerspor
Bit
Bit

Ag Sorunu

Mesaj gönderen Ulkerspor »

Merhaba arakadaslar internet cafede 25 adet pc'ye tek tek ip ve ag gecidi vererek xp speed yükleyerek kurdum.Workgroup olarak agda birbirlerine görmelerine ragmen tikladigimda erisim izni veriyor.Bilgisayar yönetiminden yerel güvenlik ilkelerinden ve akliniza gelecek tüm yöntemleri denememe ragmen basarili olamadim.En azindan müzikleri paylastirmaya calisiyorum.Ag sürücüsü olarak bagladim fakat orada da 10 user üstü kabul etmiyor.XpSpeed V8 yükledikten sonra oldu sanirim.Yamayi da yüklememe ragmen bir basari saglayamadim.Düsüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.Windows'ta ag ayarlarini ve yetkileri sifirlamak icin bir reg yada yöntem var miüSagolasiniz
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 15962 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

viewtopic.php?t=8
üstteki linkten Network sorunu olanlar basligindan gerekli reg kaydini indirin ve cift clickleyerek Pc yi kapatip acin sonrasinda pc lerin birbirlerini görememe sorunu ortadan kalkar
Bu arada 10 User sinirlamasinin Xpspeed ile hicbir alakasi yoktur Bu sinirlama Microsoftun kendisi tarafindan konulmustur ve normal yöntemlerle asilmasi simdilik olanaksiz görülüyor , bu konuda nette bircok yazi var ve xp sistemi ile bu sorunu asanina rastlamadim , size tavsiyem server 2003 vs kullanmaniz , sanirim onlarda bu tarz bir sinirlama yok
Ulkerspor
Bit
Bit

Teşekkür

öncelikle tesekkürler ama sorun giderilmedi ben de formatladim.Yerel güvenlik ilkelerinden ve gruplardan denedim ama olumsuz sonuc oldu.Ama bu programdan dolayi kutluyorum.İnsallah versiyon 9 cikar.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 15962 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Formatlasaniz bile 10 User üstü paylasima izin vermeyecektir , Bu arada eger Pc ler birbirlerini göremiyor diye formatladiysaniz , ona birsey diyemeyecegim fakat daha önceki Pc lerin birbirlerini görememe durumlari sundugumuz reg yamasi ile giderilmisti :roll:
Ben de size tesekür ederim V9 calismalari simdilik yok , fakat ciksa bile Xp lerdeki 10 User sinirlamasini sahsen asabilecegimi sanmiyorum
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasim bu sorun xpspeed den kaynaklanmiyor xp nin kendisinden kaynaklaniyor xp server versiyon olmadigi icin 10 pc den baskasina izin vermiyor ama herhangi bir server versiyon kurarsan sorun ortadan kalkiyor ayni sorunu bende yasadim yaptigim arastirmalari sana anltamam ispanyol siteleri italyan fransiz siteleri gezmedigim yer kalmadi hicbiri bisiy bulamadi sorun su server olmadigi icin windows buna izin vermez
Ulkerspor
Bit
Bit

Teşekkürler ve 2 Soru

Zaten ben de sadece ana makineyi formatlayinca sorun ortadan kalkti.Artik normal olarak ag komsularindan paylasoimlari görebiliyorum.Bir de söyle 2 sorunum daha var.Birincisi sistem geri yüklemeyi kapattigindan dolayi önceksi geri yükleme noktalarini geri getiremiyorum arti kendi olusturdugu backup reg dosyasindan geri yüklemeye kalktigimda da calisan dosyalarin oldugunu söylediginden bu da basarili olamiyor.Güvenli modda da aynisini denedim hatta kayit al'dan da cift tiklarak da denedim sonuc alamadim.Yardimlarinizi bekliyorum.
Konuyla alakasi az olsa da bir Xp'de sifreli paylasim nasil verebilirimü98 gibi sifreli paylasim istiyorum.Dosya paylasimini gelismis yapiyorum ama sadece burada yetkilendirme yaparak ayirim yapiyorum.özel bir yama yada program biliyor musunuzüİyi calismalar Herkese...[/b]
Ulkerspor
Bit
Bit

Cevap bekliyorum

Arkadaslar yukaridaki konuya bir cözüm bulacak biri var mi acabaüüü
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Re: Teşekkürler ve 2 Soru

Mesaj gönderen burak_dalkir »

Ulkerspor yazdı:Zaten ben de sadece ana makineyi formatlayinca sorun ortadan kalkti.Artik normal olarak ag komsularindan paylasoimlari görebiliyorum.Bir de söyle 2 sorunum daha var.Birincisi sistem geri yüklemeyi kapattigindan dolayi önceksi geri yükleme noktalarini geri getiremiyorum arti kendi olusturdugu backup reg dosyasindan geri yüklemeye kalktigimda da calisan dosyalarin oldugunu söylediginden bu da basarili olamiyor.Güvenli modda da aynisini denedim hatta kayit al'dan da cift tiklarak da denedim sonuc alamadim.Yardimlarinizi bekliyorum.
Konuyla alakasi az olsa da bir Xp'de sifreli paylasim nasil verebilirim?98 gibi sifreli paylasim istiyorum.Dosya paylasimini gelismis yapiyorum ama sadece burada yetkilendirme yaparak ayirim yapiyorum.özel bir yama yada program biliyor musunuz?İyi calismalar Herkese...[/b]
arkadasim özür dilerim gözümden kacmis hemen yardimci olayim
1) bilgisayarimi sag tikla özellikler de sistem geri yükleme sekmesini tikla.orada üst tarafta bir kutucuk var onun icindeki tiki kaldir.arkasindan alt taraftaki c, d izleme falan yazan yerde d nin üzerine gel tikla arkasindan ayarlar de sürücüyü kapat de ama c yi kapatma islemin hallolacaktir.
2) bu sorunu arastirip en kisa zamanda cevap verecegim
Ulkerspor
Bit
Bit

Sağolasın

Cevaplarinizi Bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Cih@t
Bit
Bit

Mesaj gönderen Cih@t »