1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 19 Tem 2014, 05:28
gönderen timucinemrah
VideoReDo-TVSuite-H264-v4 bu programı geçenlerde kurdum çok güzel çalışıyordu yannışlıkla update bastım yaparken iptal ettim daha sonra programı tekrar kurdum videoyu kesmek için prgrama sürüklediğimde hata alıyorum daha önceden böyle yapmıyordu daha sonra programı tekrar sildim regeditten bütün dosyalarını temizledim kurdum hala aynı hatayı alıyorum daha iç dosyalarmı kaldı bilmiyorum temizlemek için bir program varmı yada nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler bi program için format atmak istemiyorum.
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 19 Tem 2014, 12:10
gönderen velociraptor
Hata nedir ?
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 21 Tem 2014, 05:21
gönderen timucinemrah
hata bu bütün video formatlarında aynı hatayı alıyorum updateden önce herşey normaldi.
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 21 Tem 2014, 11:34
gönderen GOG
dosya açılamıyor diyor.VideoReDo TVSuite yazılımı total uninstall ve ya revo uninstall kaldırmayı deneyip sonra tekrar kurup deneyebilirsiniz.
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 21 Tem 2014, 13:58
gönderen armorking
Hata update ile ilgilu değil gibi. Ok dedikten sonrada sanırım kullanabiliyorsun yazilimi. Belirtilen dosya masa üstünde mi hala ?
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 24 Tem 2014, 04:21
gönderen timucinemrah
Ok dediğimde video gidiyor ana ekran kalıyor sadece
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 24 Tem 2014, 14:59
gönderen trasmus
Video codec'lerle ilgili sorun var gibi görünüyor. Kayıt defterinden tam temizlenmeyen parçalar codec kurulumu sırasında hatalara neden olmuş olabilir. Sistemdeki codec artıklarını temizleyip kurulumu yeniden yapmalısın.
Re: VideoReDo-TVSuite-H264-v4 Prgramında hata
Gönderilme zamanı: 24 Tem 2014, 18:21
gönderen armorking
c: içerisinde program data klasörü var (ben deki win 7ye göre ) . orada ve bildigin benzeri dizinlerde bu programla ilgili ne varsa silin derim . olmadı sildikten sonra yeni baştan kurun. çünkü bu daha önce açtığınız bir videoyla ilgili dosyadaki kayda göre (log) bu hatayı veriyor bana kalırsa .