İstanbul'da elektiriksiz günler başlıyor!!!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

İstanbul'da elektiriksiz günler başlıyor!!!

Mesaj gönderen Re@lite »

İstanbulda, Bayrampasa, Beyazıt, Güngören ve Bakırköy isletme müdürlüklerince yapılacak çalısmalar nedeniyle, 19-28 Agustos tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Bogaziçi Elektrik Dagıtım A.s.'den yapılan açıklamaya göre, kesinti programı söyle:

Bayrampasa İsletme Müdürlügü bölgesinde, 19 Agustos'ta 06.00-16.00 saatleri arasında; Gaziosmanpasa Merkez Mahallesi, Halitpasa ve Ali Galipbey caddeleri, Salihpasa Caddesinin bir kısmı, sirinler Sokak ile Hedef Sokak ve civarı.

Beyazıt İsletme Müdürlügü bölgesinde, aynı gün 09.00-16.00 saatleri arasında; Mimar Mehmet Aga, Akbıyık, Cankurtaran caddeleri, Bayram Fırın, Amiral Teftil, Keresteci Hakkı, Akbıyık Degirmen, Arabacılar sokaklar ve civarı ile Saraçhane Çıkmazı.

Bakırköy İsletme Müdürlügü bölgesinde, 08.00-18.00 saatleri arasındaolmak üzere, 20 Agustos'ta; Osmaniye Mehmet Seyit, Tes, T. Aralıgı sokaklar ve civarı ile Trafik Sinyalizasyon,

21 Agustos'ta; Osmaniye Tas Ocakları Yolu Baglar Mevkii, Lale ve Cici sokaklar, Halk Pazarı, Dogu ve Kahraman siteleri ve civarı ile Trafik Sinyalizasyon,

22 Agustos'ta; Osmaniye Mahallesi, sirin, Çaglar, Mine, Yesil Su, Köyaltı, sengün sokaklar, Osmaniye Tas Ocagı Yolu 15 numaradan 32 numaraya kadar, Trafik Sinyalizasyon,

23 Agustos'ta; Osmaniye Mahallesi, Kireç Ocagı, Bildik, Ümraniye ve Fabrika Geçidi sokaklar, Fabrikalar Caddesi, Saglık Ocagı, Fabrika Çıkmazı, İncirli Yolu, İnci Çıkmazı, Fatih Koleji civarı, Trafik Sinyalizasyon,

24 Agustos'ta; Osmaniye Fabrikalar Caddesi, Kireç Ocagı kesisimi, Bakırköy Cumartesi Pazarı Lokantalar ve Aydınlatma, Halı Saha civarı ve Trafik Sinyalizasyon.

Güngören İsletme Müdürlügü bölgesinde, 08.00-15.00 saatleri arasında olmak üzere, 21 Agustos'ta; Menderes Çıkmazı, Ordu, Sakarya, Sönmez,Ege, Birlik, Ergene, Yıldız sokaklar ile Kınalı Caddesi ve civarı,

22 Agustos'ta; Kocasinan, Fetih caddeleri ve civarı ile Belediye Pazarı,

25 Agustos'ta; Kiler, Ali Ruhi Bozkır, Balkan, Toros, Kumru, Karaca, Geyik, Levent sokaklar ve civarı,

26 Agustos'ta; Kasım ve Nar sokaklar, Reyhan Çarsısı, Gencay İs Hanı, Isık Çarsı, V.İ.P. Pasajı, Trafik ısıkları vecivarı,

28 Agustos'ta; D. Hüseyin Pasa ve Çamlık caddeleri, Yıldız,Basak, Gonca, Kartopu sokaklar ve civarı.

---ALINTIDIR---
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Peki neden Kesiyolar elektrikleri.?Ben açıkçası Son 1 haftadır burda elektriklerin Allahın her günü (Özellkle Aksamları) kesilmesinden bıktım usandım. :evil: :evil: :evil: 1 Haftada sen tüm Türkiyenin Elektrigini onarırsın beee.Ama gel gelelim. Sündüklük yaptıkları için milleti uzun süre aksamları elektriksiz bırakıyolar (Üstelik Aksam olur olmaz elektrikleri kesiyolar ve Öglene kadar anca geliyo elektrikler):evil: :evil: :evil: Bunun yanında herhangi bir açıklama falan da yapmıyolar. :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
Bekir 65
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen Bekir 65 »

sadece Elektirik ler degil de Su kitlik var türkiye de :evil:
Kullanıcı avatarı
y@semin
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen y@semin »

Suyu kesmeleri + elektirik kesintileri ( İnsanların Allah yardımcısı olsun.. Sırada ne var kesmeleri gereken bilmiyorum..
Kullanıcı avatarı
Re@lite
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen Re@lite »

sırada basbakanı kesmeleri var hahaha hahaha
Kullanıcı avatarı
y@semin
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen y@semin »

hahaha hahaha sanırım öyle..