dostum umudunu kırmak istemem ama getirsende sorunlu olucaktır kimisi okunmayacak kimisi açılmayacak kimisi de kasacaktır hepsini geri getirmen de imkansız çok acı bir duurm allah korusun
ben acımadım dvd nin 2 milyon oldugu zamanlarda yeni çıkmıstı aldım 15 tane dvd tüm verilerimi yedekdim artık pc yite temizledim %30 unu deyme keyfine isterse gitsin gamsızım zaten bise olmaz :)
GErçekten felaket ya resmen 200 gb veriyi 3 tusla 3 saniyede sildim ya :S hay bu f diski bu kadar basitlestiren xp ye ben.... Bi ton film devre semaları resim program sürücü vs vs vs vs vs vs ........ yukarıda arkadasın önerdigi programı deniyorum su anda.... BAkalım nnaapcak.. NE kurtarsak kardır. partisını sildikten sonra hiç dokunmadım yeni partition bile yaratmadım daha belki geri gelir umuduyla....
Bi Program var daha onceden admin de tavsiye etmis. File scavenger isminde. bunu indirmek için forumda verilen bi linke tıkladım ekrana sifre sorma penceresi gelior. (Modeme girerken ekrana gelen ayrı pencere gibi) Bu ekrana sifremi yazıorum girmiyor. acaba farklı bi sifre mi almam gerekiyor???
Kripteks yazdı:dostum umudunu kırmak istemem ama getirsende sorunlu olucaktır kimisi okunmayacak kimisi açılmayacak kimisi de kasacaktır hepsini geri getirmen de imkansız çok acı bir duurm allah korusun
Windows xp kurarken partition silme ve yaratma ekranı var ya orda 3 tusa basıorsun d enter ve l. bu tuslara bastıktan sonra partition silinior ya onu kastettim.
Kripteks yazdı:dostum umudunu kırmak istemem ama getirsende sorunlu olucaktır kimisi okunmayacak kimisi açılmayacak kimisi de kasacaktır hepsini geri getirmen de imkansız çok acı bir duurm allah korusun
simdi kurtarma programları var ama sunu belirteyim ki ben bi kaç kez denedim. mesela dosyayı buluyorum kurtarıyorum ve. "O da ne..! kurtardıgım dosyayla alakası yok. yani karıstırıyor dosyaları. hadi küçükler için belki bir sans ama büyük dosyalar (film vs.) bunlar saglıklı kurtarmanın su an için mümkün oldugunu düsünmüyorum. keske olsa da bende yanılsam...