selam arkadaslar, ben internette WLAN ile giriyorum, ve Modem im koridor da (6-7 m aralik) ama süper cekiyor, fakat bazileri WLAN im sapitiyor. CounterStrike oynarkene bazlieri internettim kesiliyor, tabi CounterStrike in yüzünden degil, ama WLAN im kapaniyor, ve benim modem imi bulamiyor (baglanmak icin). Sonra da Modem imi kapatip, yine aciyorum, ama yine de WLAN benim Modem ime baglanamiyor. Sonra da WLAN in USB sini cikartip, öbür USB yere takiyorum, sonra da 4-5 hata ayni anda veriyor (4-5 pencere) orda Plug ve Play ile alakali birsey yaziyor. Yani bu sekil de gibi yaziyor: Plug ve Play i desteklemiyor diye bir hata geliyor, tabi hata nin hepsini yazmadim.Sonra da yine calisiyor WLAN im.
lütfen bana acil yardim edin!!!
simdiden tesekkürler...
WLAN imda bir sorun var...
- Bekir 65
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12456 kez
- Bekir 65
- Megabyte3
yok, ondan degil, benim PC Cocuk odamda ve Microdalga Mutfak da, yani benim WLAN imdan cok uzak o Microdalga dan.velociraptor yazdı:cok basit bir aciklama :
eger annen microdalga firinini aciyorsa aninda wlan in kesilecektir , hatta komsunda bu tarz bir firin varsa yine ayni sey basina gelir , bu sadece bilinen lerden bir tanesi , ayni etkiyi ypan bircok elektrikli alet vardir :wink:
kolay gelsin...
- Bekir 65
- Megabyte3
benim Modem im markasi Speedport W500V (Deutsche Telekom dan) ve fireware nin en yeni version u eldimde, ayrica WLAN daki kanal eskiden 12 di, sonra 1 e yaptim, hizlandi, oturdum binada 2 tane WLAN var, ikiside 6. Kanal yapilmis, ama bize ait degil o bina :D. Sicaklik dan oldunu bilemem. benim cep tel. im hep yanimda, ama onun ile alakli birsey yok, sadece Modem im sapitiyor, zaten yarin Deutsche Telekom a gidip, Modem imi degistirecegim, benim suan ki Modem biraz eski, cok eski degil ama. Tabi benim Modem im herzaman acik nerdeyse, tabi PC de isim yoksa/PC yi kapatirsim, ozaman da Modem imi de hep kapatiyorum.Ensatech yazdı:Modemin markası nedir firmware güncelle + wlan sinyal kanallarını degistir modemden/ telsiz telefon gibi sinyal parazitler etkiler velonun dedigi gibi, modemin ısınıyorsa (fazlaca heleki bu havalarda) olabilir